Index Vakbarát Hírportál

Szerelmet vallott Tóth Dávid, megvan a Nagy Ő győztese

2021. december 18., szombat 10:31

Véget ért A Nagy Ő, Tóth Dávid döntött, hogy melyik lánnyal képzeli el a jövőjét. A műsorban összesen 23 lány szállt versenybe azért, hogy megszerezze Tóth Dávid szívét. Végül az utolsó adásra már csak két lány maradt versenyben A Nagy Ő kegyeiért, Annabella és Laura.

Az utolsó adás elején először Annabellával folytatta a randevúját Dávid, ami annyira jól sikerült, hogy végül együtt is aludt vele. 

A romantikus álomrandi után Dávid Laurával is randevúra indult, először canyoningolni mentek, majd egy meghitt vacsorával folytatták a találkozót. Az extrém sportolás közben még minden rendben volt, aztán Laura rákérdezett, hogy mi történt Annabella és Dávid között, Dávid őszintén bevallotta a lánynak, hogy együtt töltötte Annabellával az éjszakát. Végül meghozta a döntést, mindkét lánnyal külön beszélt.

Nagyon sokat mérlegeltem, és rá kellett jönnöm, hogy te tényleg az a nő vagy, akivel el tudnám képzelni hosszútávon az életemet. Azt érzem, hogy boldog tudnék lenni veled, de mégis egy dolog hiányzik, az pedig a szerelem

– mondta Dávid Annabellának.

Végül Dávid azt a lányt választotta maga mellé, akivel ténylegesen el tudna képzelni egy közös jövőt, így Laurát választotta.

Úgy érzem, szerelmes vagyok beléd. El szeretném kezdeni veled a közös életünket

– mondta Laurának Dávid. A pár ezután Montenegróba utazott, ahol jobban megismerhették egymást.

 

(Borítókép: Tóth Dávid a Nagy Ő című műsorban. Fotó: TV2)

Rovatok