Index Vakbarát Hírportál

Nem igaz, hogy Jennifer Lopez megorrolt Ben Affleckre

2021. december 21., kedd 06:48

A héten igencsak nagy port kavart Ben Affleck interjúja, amelyet Howard Sternnek adott. A beszélgetés alatt a színész kitért a Jennifer Garnerrel való házasságára, és konkrétan azt mondta a műsorvezetőnek, hogy

valószínűleg egymás torkának estünk volna. Valószínűleg még mindig innék. Részben azért kezdtem inni, mert csapdába estem

Az említett mondatok többeknél kiverték a biztosítékot, és a pletykálkodás is megkezdődött.

Többek között arról szólt a fáma, hogy Jennifer Garnernek nagyon rosszul estek volt férje szavai, és a történtek a színész régi-új párjának, Jennifer Lopeznek sem imponáltak. A minap az énekesnő maga cáfolta, hogy dühös lenne kedvesére.

Ez a sztori egyszerűen nem igaz. Nem így érzek. Nem is tisztelhetném jobban Bent, mint apát, szülőt és személyt

– mondta JLo a People-nek.

Ben Affleck egyébként Jimmy Kimmel műsorában azt mondta, hogy a mondandójának egyáltalán nem az volt a célja, hogy rossz színben tüntesse fel a volt nejét. Úgy érezte, egy teher jött le a vállairól, azonban az internetet olvasva elszomorította az, ahogyan kiforgatták a szavait. Jennifer Lopezzel mindketten egyetértenek azzal, hogy ez a fajta negatív karakterfestés nem helyénvaló.

Egy, a párhoz közel álló forrás egyébként azt mondta, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck remekül érzik magukat együtt, és ezerrel készülnek az ünnepekre. JLo kiváltképpen nagy figyelmet fordít a karácsonyi felkészülésre, amit nem csak ő imád, de a gyerekeinek is igyekszik évről-évre különlegessé tenni az ünnepi szezont.

(Borítókép: Ben Affleck és  Jennifer Lopez 2021. október 9-én. Fotó: Arturo Holmes / Getty Images)

Rovatok