Index Vakbarát Hírportál

Jennifer Lawrence elárulta, kivel volt a legnehezebb együtt dolgoznia a Ne nézz fel! forgatásán

2022. január 6., csütörtök 18:19

A színésznőnek voltak nehéz pillanatai a jelenetek felvétele alatt.

Spoiler veszély!

A Ne nézz fel! című szatirikus sci-fi december ötödikén debütált a Netflixen, és azóta is tarol a streamingszolgáltató nézőinél. A filmről szinte minden platformon megnyerően nyilatkoznak, ami nem is meglepő, hiszen a producerek a szakma krémjét vonultatták fel a világ végét bemutató háromórás mesterműben.

Aki látta a filmet, az valószínűleg gyakran mosolygott, vagy emelte fel éppen a szemöldökét többedjére is, amikor Jennifer Lawrence és Jonah Hill egy jelenetben szerepeltek. A komédiás színész az Egyesült Államok elnökasszonyának (Meryl Streep) fiaként a mama kabinetfőnöki pozícióját is ellátta, Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) karaktere pedig eszméletlenül szúrta a szemét. Olyannyira, hogy egyetlen pillanatot sem mulasztott el, hogy belekössön vagy kibabráljon a doktorandusz hallgatóval.

Jennifer Lawrence legutóbb beszámolt arról, hogy ezen jelentek forgatása kifejezetten nehéz volt kettejük számára, gyakran ugyanis elröhögték a pillanatot. Hozzátette, hogy szerinte Hill egy komikus művész.

A stáb egy egész napot szentelt csak annak, hogy Jonah különböző szitkokat találjon ki engem illetően. Csodálatos volt. Neki és Merylnek nagyon megy ez a fajta improvizálás

– mondta Lawrence a Vanity Fairnek.

A színésznő egyébként a forgatás végső jelentében meg is sérült. Az utolsó nagy összejövetel alatt berobbantották az ablakokat, az egyik szilánk pedig éppen úgy szállt el, hogy megvágta a szemhéját, a vérzést pedig sehogy sem tudták a helyszínen megállítani. Mindenesetre időben ellátták, így nem történt nagy baj az ijedtségen kívül.

(Borítókép: Jennifer Lawrence a Ne nézz fel! című filmben. Fotó: Netflix)

Rovatok