Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkos akart lenni a Való Világ börtönre ítélt győztese, Aurelio

2022. január 12., szerda 20:12

Öngyilkos akart lenni a tárgyalások idején a Való Világ szereplője, Aurelio, akit két év és három hónap letöltendőre ítéltek novemberben.

A Való Világ 2014-es szériájának győztesét 2017-ben egy ismerőse közel kétszázezer forinttal rövidítette meg, miközben egy bárban aludt. Miután ráeszmélt a lopásra, barátai segítségével elrabolta és bántalmazta az illetőt, hogy visszaszerezze a pénzt. 

A korábbi valóságshow-szereplő a Mokka vendége volt a TV2-n szerda reggel. Elmondta, hogy most már elfogadta a büntetést, és egyetért annak mértékével, de a tárgyalások alatt többször is öngyilkos akart lenni.

 Sokszor gondolkodtam azon is, hogy kiugrom a vonat elé, mert ezt már nem bírom

– fogalmazott a műsorban. Ezután azzal folytatta, hogy a Való Világ óta sokkal nyugodtabb, higgadtabb férfi lett. Több pszichológus segítségét is kérte, tudatosabban éli az életét – mondta. 

Azt, hogy mikor kell bevonulnia a börtönbe, egyelőre még nem tudja. A börtönéletről azt mondta, hogy leginkább a bezártságtól fél, és hogy szeretné kihasználni az időt.

Egy saját önéletrajzi könyv írásán is gondolkodom

– mondta a jövőbeli terveiről

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy a 06 80 820 111-es telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(via BorsOnline)

Rovatok