Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, mennyi ideig nem vezethet autót Bezerédi Zoltán

2022. január 12., szerda 09:54

Korábban az Index is beszámolt arról, hogy Bezerédi Zoltán Kossuth-díjas színművész Hajdúböszörményben elütött egy kerékpárost, aki az ütközésben könnyebb sérüléseket szenvedett, majd ellátását követően stabil állapotban szállították kórházba.

Az ügyben indított nyomozást azóta lezárták, a színész közúti közlekedés rendjének szabálysértése miatt 100 ezer forintos bírságot kapott, a vezetéstől pedig három hónapra eltiltották. 

Az elütött kerékpáros, Balogh Alex korábban elveszítette a munkáját, a rendőrségtől pedig egy csekket is kapott, és a magas kórházi költségeket is kiszámlázták neki. 

A 21 éves férfi elmondása szerint nem volt bejelentve munkahelyén a baleset előtt, így nincsen társadalombiztosítása. A nyomozás lezárásáról postai úton kapta meg a határozatot.

Hosszú hónapokig fájt még utána a vállam és a nyakam, a karomat pedig nem igazán tudtam felemelni, de azóta szerencsére már jobban vagyok. Bár gyakran még mindig megszédülök, amit korábban sosem tapasztaltam. A baleset után a munkahelyemről kitettek, manapság pedig csak alkalmi munkákat kapok, amiből nagyon nehéz gondoskodni az 1 és 3 éves gyermekeimről. A színművész azóta sem keresett meg, pedig legalább a gesztus jólesett volna tőle

– nyilatkozott helyzetéről a Blikknek.

(via Blikk)

Rovatok