Index Vakbarát Hírportál

Öt év után felbontja házasságát Jason Momoa és Lisa Bonet

2022. január 13., csütörtök 11:21

Bár sokan azt hitték, szerelmük örök lesz, egyszer minden véget ér, még a házasság is. Mindenki Khal Drogója és Aquamanje az Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy a jövőben már külön utakon folytatják kedvesével, Lisa Bonet-val.

Nem túlzás azt állítani, hogy egész Hollywoodot villámcsapásként érte a hír, miszerint több mint tizenhat együtt töltött év és öt év házasság után elválik egymástól Jason Momoa és színésznő felesége, Lisa Bonet. A hírt Momoa Instagram-oldalán jelentették be egy közösen megfogalmazott, felettébb spirituális hangulatú nyilatkozat formájában.

Mindketten éreztük az átalakuló idők szorítását és változásait – egy forradalom van kibontakozóban, mely alól a mi családunk sem kivétel. Érezzük, és növekszünk a körülöttünk lévő szeizmikus változásokból. Ezáltal szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megosszuk veletek a családunkat érintő híreket, miszerint házasságunk tekintetében hamarosan elválnak útjaink

– fogalmazott posztjában a színészpár, hozzátéve, hogy a közöttük lévő szerelem továbbra is megmarad, csupán átalakul, újabb formákat ölt, hogy felszabadíthassák egymást, és azzá válhassanak, akik jelenleg lenni szeretnének.

Végezetül nem azért osztjuk meg ezt, mert úgy gondoljuk, ennek hírértéke van, hanem azért, hogy méltósággal vethessünk véget ennek az egésznek, hiszen eddigi életünket is így éltük le

– zárták posztjukat.

A CNN információ szerint Momoa és Bonet még 2005-ben találkoztak egy jazzklubban, jóval azelőtt, hogy előbbi híressé vált volna a Trónok harcában Khal Drogóként, valamint a DC-filmekben Aquamanként. A színész azonban már korábban kiszemelte magának Lisát, akit még az 1980-as években ismert meg Hollywood a The Cosby Show-ban nyújtott szerepében.

Mint azt 2017-ben, a The Late Late Show egyik adásában Momoa elárulta, már nyolcéves kora óta szerelmes volt Bonet-ba, így nem vesztegette az időt, amikor lehetősége akadt személyesen is találkozni tizenegy évvel idősebb kiszemeltjével. A férfi mérhetetlen magabiztossága pillanatok alatt levette a lábáról Lisát, a többi pedig – ahogy mondani szokás – már történelem. Első közös kislányuk, Lola 2007-ben született meg, míg fiuk, Nakoa-Wolf egy évvel később, 2008-ban.

Bár ez idő alatt tulajdonképpen mindvégig csak élettársi kapcsolatban éltek, 2017-ben Momoa úgy érezte, hogy elérkezett az idő, hogy isten színe előtt is hivatalossá tegyék szerelmüket, így megkérte Bonet kezét. A szerelmesek egy végtelenül privát és visszafogott ceremónia keretében vonultak oltár elé, melyről a közvélemény jó ideg semmit sem tudott – házasságuk most, öt év után ért véget.

(Borítókép: Jason Momoa és Lisa Bonet 2018. december 12-én. Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic)

Rovatok