Index Vakbarát Hírportál

Végre megtudtuk, hogy miből él Pumped Gabo

2022. január 14., péntek 09:50

Tatár Csilla YouTube-csatornáján, a #feedbement című műsorában láthatjuk újra Pumped Gabót, aki arról is beszélt, jó lett volna, ha olyan egyéniségeket követhet gyerekként és tinédzserként, mint ő maga.

Most gondolkoztam el, hogy régebben tök jó lett volna, ha van egy olyan gyerek, mint mondjuk én, és tudom magamat követni az Instagramon. Van egy ilyen mondás, hogy legyél az a hős, akire akkor volt szükséged, amikor fiatal voltál.

Kérdésre azt is elmondta, hogy miből él. A testépítő influenszer, aki az elmúlt két évben olyannyira feltolta magát, hogy az Indexnek korábban arról beszélt, kizárólag a közösségi médiát tekinti megélhetési forrásnak, és már csak arra vágyik, hogy a keverőpult mögött is sikeres legyen.

Én gyúrok, szolizok és fodrászhoz járok. Abból finanszírozom, hogy felteszem az Instagramra, az emberek jól szórakoznak rajta, vásárolják a dolgokat, amiket megveszek, ebből. Én igazából egy percet nem dolgozok, csak hobbinak élek. Ez az élet értelme, hogy jól legyél, jól érezd magad minden nap.

Az interjú végén Instagramon szerette volna bekövetni Tatár Csillát, de elfelejtette a nevét.

Most kereslek... elfelejtettem a nevedet amúgy. De kajak, mert még nekem annyira korán van, nevekben nem vagyok jó. Ja, Tatár Csilla, jól van. Néztem rád, mondom, csak eszembe jut!

Rovatok