Index Vakbarát Hírportál

Nyomkövetővel figyelik Gelencsér Tímeát a szülei

2022. február 18., péntek 08:24

A szépségkirálynő gyakran utazik külföldre a munkája miatt, ahová a nővérei is sokszor elkísérik. Ha a lányok külföldön utazgatnak, a telefonjukon lévő nyomkövetővel figyelik őket a szüleik.

Gelencsér Tímea nagy világjáró, gyakran utazik külföldre a munkái miatt, a nővérei pedig ilyenkor kiutaznak hozzá. A lányok biztonságáért a szülők annyira aggódnak, hogy amikor a nővérek éppen külföldön tartózkodnak, a telefonjukon lévő nyomkövető alkalmazással nyomon tudják követni, hogy a lányaik éppen merre járnak. 

A szépségkirálynőt különösen az édesapja engedte el nehezen ezekre az utakra. Amikor a lánya először kelt útra, édesapja, aki magánnyomozó, le akarta tiltani az útlevelét. Mára azonban már elfogadta, hogy a lánya tud magára vigyázni. 

Tudja, hogy megbízható vagyok, mindig van nálam pénz és biztonsági eszközök. Kellemetlen élményünk egyébként csak egyszer volt eddig, amikor Hajnival Ibizán voltunk. Lementünk a partra sötétben, gondoltunk egyet, és beleszaladtunk a vízbe. Senkit se láttunk a környéken, de mire pár perccel később kijöttünk a vízből, eltűnt a táskám. Az volt a szerencsém, hogy csak a személyim és a jogsim volt benne, az útlevelem a szálláson maradt, így nem volt gond a hazautazással

– idézi a Best magazin Gelencsér Tímeát.

(Borítókép: Gelencsér Tímea. Fotó: Velvet)

Rovatok