Index Vakbarát Hírportál

Hiába vonult be Kecskeméten, budapesti börtönbe szállították Aureliót

2022. február 26., szombat 08:42

A valóságshow-hős mindenki meglepetésére, annak ellenére, hogy a fővárosban kellett volna megkezdenie börtönbüntetését, a kecskeméti büntetés-végrehajtási intézménybe vonult be, azonban nem élvezhette sokáig a vidéki börtön vendégszeretetét.

Mint arról korábban az Index is beszámolt, a Való Világ nyertesét 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítélték emberrablás miatt, és a büntetését egy budapesti fegyházban kellett volna megkezdenie még február közepén. Azonban Aurelio Caversaccio mindenkit meglepve Kecskeméten vonult be.

A valóságshow-hős azonban nem sokáig élvezhette a vidéki fegyház vendégszeretetét, annak ellenére sem, hogy a büntetés-végrehajtási intézmény akkor is köteles befogadni az elítéltet, ha annak behívója nem oda szól. 

Nem kizárt, hogy Aurelio abban reménykedett, hogy ott töltheti majd le a rá kiszabott éveket, ám még a múlt héten, a bevonulását követően Budapestre vitték, abba a börtönbe, ahová eredetileg is mennie kellett volna

nyilatkozta a Blikknek Aurelio egyik közeli ismerőse. 

Aurelio még 2017-ben egy barátjával közösen rabolta el egyik ismerősüket, aki állítása szerint meglopta őt. A súlyos büntetést annak köszönheti, hogy korábban drogfogyasztás miatt elítélték, melynek felfüggesztett börtönbüntetését most szintén le kell ülnie, azonban jó magaviselettel akár már két év után szabadulhat. 

Kecskeméten az elítéltet családja és barátai sokkal könnyebben tudták volna látogatni Baja közelsége miatt, azonban Aurelio ismerőse a lapnak elmondta, ennek ellenére amikor csak tehetik, meglátogatják majd a börtönben. Nemcsak a barátok, szerelme, Edit is kitart Aurelio mellett, ígéretet tett, miszerint megvárja a valóságshow-nyertest a börtönévek alatt. 

Rovatok