Index Vakbarát Hírportál

Kristályok és a pizsamaszabály is Victoria Beckham rutinjának része

2022. március 3., csütörtök 17:04 | aznap frissítve

A huszonöt éve szinte csak ugyanazt az ételt fogyasztó ex-Spice Girl, Victoria Beckham újabb különös szokásaira derült fény – kristályok és meglehetősen furcsa esti rutin szab keretet a mindennapjainak.

Egyedi étkezési szokásai után újabb különös részleteket osztott meg életéről a Spice Girls lánybanda korábbi énekese, a jelenleg a divatszakmában tevékenykedő Victoria Beckham. Az angol futball-legenda David Beckham felesége ugyanis korábban elmondta, csak egyfajta ételt hajlandó enni, a megszokások azonban az összes napszakban megtalálhatók az életében. 

Az édesanya ugyanis nagy kristályrajongó lett az elmúlt időszakban, ezek ugyanis szerinte nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy nyugodtan tud élni és aludni, így nem is lehet kérdés, a kis csillogó kövek a hálószobában is megtalálhatók. 

Imádom a kristályenergiát! Jó néhány van az ágyam mellett, egyet pedig mindig a kezemben tartok. Van egy szemmaszkom is, mivel teljes sötétségre van szükségem az elalváshoz. Az első kristályom egy fekete obszidián volt, amelyet azóta is mindig magamnál tartok. Szeretem magam körbevenni pozitív energiával, ezért mindig jó pár kristály van napközben is a táskámban

– mesélt a különleges szokásról a divatikon a Porter magazinnak.

A négygyermekes édesanya a kristályőrület mellett a pizsamája kapcsán is különleges szokást követ. Fontosnak tartja, hogy a pizsamát csak akkor vegye magára, amikor már közvetlenül lefekvés előtt van. Nem szeret egész este abban lenni, és egyébként azt gondolja, ha valaki rászoktatja az agyát erre, beáll egyfajta rutin az alvással kapcsolatban. Victoria Beckham emellett a testmozgásban is rendszerességet követ: napi szinten igyekszik lemenni az edzőterembe, ahol úgy érzi, egy kicsit egyedül lehet a gondolataival. 

A divattervező meghökkentő étkezési szokásairól egyébként a férje rántotta le a leplet. 

Kedvelem a jó borokat és a gasztronómiát, ha valami különlegest eszem, azt szeretném, ha mindenki más is megkóstolná. Ebből a szempontból sajnos rossz nőt vettem feleségül, Victoria ugyanis huszonöt éve csak ugyanazt az ételt hajlandó megenni, grillezett halat párolt zöldséggel. Ettől csak nagyon ritkán tér el, ilyen volt például, amikor várandós volt a lányunkkal, Harperrel. Az egy nagyon jó időszak volt

– mesélte viccesen David Beckham a River Cafe Table 4 podcastjében még februárban. 

(via Mirror

(Borítókép: Victoria Beckham. Fotó: Samir Hussein / WireImage)

Rovatok