Index Vakbarát Hírportál

Jeremy Rennerrel játszatnák el Zelenszkijt, ha filmre vinnék az orosz–ukrán konfliktust

2022. március 4., péntek 07:25

Egy hete robbant ki az orosz–ukrán háború, ám a közösségi médiában már most azon megy a diskurzus, hogy ha képernyőre viszik a mostani eseményeket, ki fogja alakítani a szemben álló feleket a filmvásznon.

A hollywoodi producereknek már konkrét tippet is adott a Twitter közössége, szerintük az Ukrajna megvédéséért küzdő Volodimir Zelenszkijt nem más, mint Jeremy Renner, A Bourne-hagyaték, a Bombák földjén és a S.W.A.T. sztárja tudná a leginkább eljátszani, ugyanis nagyon hasonlít az ukrán elnökre. 

„Mit gondoltok, Jeremy Renner megkapta már a szerepet, vagy még tárgyalnak róla?” – írta viccesen Twitteren egy felhasználó, akinek felvetését többen is támogatnák. A szereposztó felhasználók mellett azonban akadtak olyanok is, akik körében erős felháborodást keltett, hogy ilyenekkel foglalkoznak, miközben mások szenvednek Ukrajnában. 

„Ukránok halnak meg, veszítik el az otthonaikat és vállalkozásaikat, eközben pedig emberek tényleg arról posztolnak, hogy Jeremy Renner alakítsa Zelenszkij elnököt egy filmben. Ez a legszánalmasabb és ízléstelenebb dolog, amin agyalhattok most” – írta egy másik twitterező felháborodva. 

A színész ugyan nem reagált egyelőre arra, hogy mit szól a rajongók felvetéséhez, az oroszukrán konfliktust övező gyűjtésből ő is kiveszi a részét, Instagram-sztorijában adományozásra buzdította rajongóit és követőit.

(via TMZ)

(Borítókép: Dimitrios Kambouris / Getty Images)

Rovatok