Index Vakbarát Hírportál

Elon Musk titokban újra apa lett

2022. március 10., csütörtök 17:32

Véletlenül derült ki, hogy a Tesla és a SpaceX vezérének kislánya született.

A csütörtökön megjelent Vanity Fair címlapinterjúja során árulta el Claire Boucher kanadai énekesnő, művésznevén Grimes, hogy decemberben megszületett Elon Muskkal közös második babája, a pici sírása ugyanis, amikor a riporter nála volt, lehallatszott az emeletről – írja a PageSix.

„Ő is kicsit kólikás” – jegyezte meg az énekesnő, hozzátéve, másik gyermekük, X Æ A-Xii épp az apjával van. Azt is elárulta, hogy a kislány az Exa Dark Sideræl nevet kapta, de csak Y-nak szólítják, ami jól passzol bátyjához, akinek X a beceneve.

Y 2021 decemberében jött világra, állítólag béranya segítségével, néhány hónappal azután, hogy kiderült, a pár szakított. Ezek szerint viszont még mindig együtt vannak bizonyos minőségben. 

Inkább a barátomnak hívnám, de nagyon rugalmasak vagyunk ebben a tekintetben. Külön házban lakunk, de a legjobb barátok vagyunk, állandóan látjuk egymást. Ez a mi dolgunk, nem várom el, hogy mások megértsék 

– mondta a 34 éves édesanya, hozzátéve: bíznak benne, hogy tovább bővül a családjuk, mindig is három vagy négy gyermeket szerettek volna. 

Az üzletember és az énekesnő 2018-ban jöttek össze, közös kisfiuk pedig 2020 májusában született. Musk első felesége 2000 és 2008 között Justine Wilson volt, akivel öt közös fiúgyermeke van: a 17 éves Griffin és Xavier és a 16 éves Damian, Saxon, valamint Kai. Később Talulah Riley-t vette el, ráadásul kétszer: először 2010 és 2012, majd 2013 és 2016 között voltak házasok. Musk randevúzott Amber Hearddel is 2017 és 2018 között, a színésznő Johnny Depp-pel való kapcsolatának lezárása után. 

(Borítókép: Elon Musk és Grimes 2021. május 4-én. Fotó: Gotham / GC Images)

Rovatok