Index Vakbarát Hírportál

Kylie Jenner meggondolta magát, új névre keresztelte át néhány hetes gyermekét

2022. március 22., kedd 10:17

A realitysztár a közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy már nem Wolfnak hívják a kisfiát. Úgy látták, nem illik hozzá ez a név.

Ahogy arról a korábbiakban beszámoltunk, Kylie Jenner néhány héttel ezelőtt szülte meg Travis Scott-tal közös második gyereküket, akiről a későbbieken kiderült, hogy Wolfnak nevezték el. A Kardashian famíliában egyébként kicsit sem szokatlanok az ehhez hasonló nevek.

Elég, ha csak arra gondolunk, hogy Kim Kardashian korábbi párja, Kanye West – akivel épp válófélben vannak – Ye néven anyakönyveztette magát, és egyik gyermekük – North, Psalm, Chicago és Saint – sem visel mindennapi nevet. Arra azonban eddig még nem volt példa, hogy a család egyik tagja később átnevezze a gyerekét.

Kylie Jenner azonban most mégis így járt el második gyermekével, Wolffal kapcsolatban. A híresség ugyanis az Instagram-oldalán közölte követőivel, miszerint kisfia többé már nem viseli a Wolf nevet. Arról viszont, hogy milyen új nevet kapott a kisded, nem beszélt, illetve az sem világos, hogy Wolf második neve, a Jacques megmarad-e – írja a  People.

Már nem Wolf a kisfiunk neve többé. Nem éreztük úgy, hogy illene hozzá. Csak szerettem volna, hogy tudjátok, mivel mindenfelé azt látom, hogy Wolfnak hívják őt

– írta Jenner.

(Borítókép: Kylie Jenner 2020. február 9-én. Fotó:  Frazer Harrison/Getty Images)

Rovatok