Index Vakbarát Hírportál

Csutira újra rátalált a szerelem, már új párjával utazott Madridba

2022. április 5., kedd 13:33

Kulcsár Edina után exférje, Szabó András, azaz Csuti is továbblépett, új párjával pedig már egy közös külföldi kiruccanáson is részt vett az azóta teljesen kiviruló édesapa.

Bombaként robbant a hír még januárban, hogy Kulcsár Edina és férje, Csuti házassága tönkrement, és a pár külön folytatja, egyúttal Kulcsár bejelentette, új szerelme nem más, mint a rapper G.W.M. A kapcsolat érhetően nem tetszett a Kulcsár Edinával két gyermeket nevelő üzletembernek, azonban a kezdeti nehézségek ellenére úgy tűnik, mára már kifejezetten jól van, teljesen túl van a váláson.

Csutit ugyan sokkolta korábbi szerelme új kapcsolata, ám azóta ő sem búslakodik már, ugyanis kiderült, újra rátalált a szerelem. Az üzletember az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol a műsorvezető Szabó Zsófi és Papp Gergő is már a beszélgetés elején megjegyezte, hogy Szabó András igencsak ki van virulva, erre helyeselve rántotta le a leplet új kapcsolatáról Csuti.

A pluszerő jön azzal, hogy magad mögött hagytál sok mindent, és sok erő jöhet azzal is, mondjuk, hogy nem egyedül utazol Madridba

– mondta sejtelmesen Csuti.

A váratlan bejelentésre természetesen azonnal faggatni kezdték őt a rejtélyes hölgyről, azonban az üzletember nem szeretett volna egyelőre szerelméről sok mindent elárulni, mindössze annyit mondott, hogy nem közszereplő, a civil életből ismeri.

Kapcsolatuk vélhetően még gyerekcipőben jár, de Csuti szerint ez nem jelenti azt, hogy ne utazhatnának el együtt bárhova. 

Szerintem nem kell ahhoz nagyon sok mindennek történnie, hogy Madridba repüljön az ember, két-három napra el lehet menni egy ismerkedési fázisban is valakivel. Nyilván nem business trip volt, valaki készítette ezeket a fotókat. Madridban egy fokkal egyszerűbb kézen fogva sétálni, mint Budapesten

– folytatta az üzletember. 

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg. 

Rovatok