Index Vakbarát Hírportál

Egészségi állapotáról nyilatkozott Pásztor Erzsi, így van most az ország Janka nénije

2022. április 8., péntek 15:41

A kilencvenes évek népszerű sorozata, a Szomszédok Janka nénijének az elmúlt hónapokban többször is rossz egészségi állapotáról szóltak a hírek. Sokáig úgy lehetett tudni, Pásztor Erzsi nem tud lábra állni, legyengült, kórházban kezelik. A színművész most tiszta vizet öntött a pohárba.

Legyengült, kórházban fekszik, ideggyulladása miatt már járni sem tud – ilyen és hasonló ijesztő hírek terjengtek az elmúlt hetekben a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Pásztor Erzsi hogylétéről.

A Szomszédok című sorozat ikonikus Janka nénijét alakító színésznő a terjengő hírek miatt most úgy döntött, kénytelen tiszta vizet önteni a pohárba, hiszen állítása szerint állapotát valamiért nagyon elferdítve tálalta a média.

Most már nem fáj, de amikor ez szóba került, akkor a csípőm fájt, ami kihatott a lábamra is, de hát én akkor is játszottam. Szó nem volt ilyesmiről, amiket írtak, hogy járókerettel járok, hogy ordítok a fájdalomtól. Azt írták rólam, hogy az orvosaim is aggódnak az egészségem miatt. Hát kérem szépen, nekem egy orvosom sincs, nemhogy orvosaim

– mondta a TV2 Mokka című műsorában a színművész, aki hozzátette: egy újságíróval valóban beszélt arról, hogy fáj neki itt-ott, illetve hogy infúziós kezelésre is elment egyszer, de szó nem volt arról, hogy annyira rosszul van, hogy a kórházban fekszik teljesen legyengülve.

Műsorvezetői kérdésre a színésznő elárulta, hogy ugyan nem kíván feljelentést tenni a hamis állítások miatt, de a jövőben biztosan jobban meggondolja majd, hogy kinek és mit hajlandó elmondani.

Mire megszületne az ítélet, én már nem is élnék

– mondta lényegretörően, sajátos vicces stílusában a 85 esztendős színművész.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

(Borítókép: Pásztor Erzsi. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok