Index Vakbarát Hírportál

Berki Mazsi férje elvesztéséről: A fájdalmunk leírhatatlan

2022. május 7., szombat 22:15

Utolsó családi fotójukkal búcsúzott a felesége Berki Krisztiántól a közösségi oldalán.

Péntek reggel érkezett a hír, hogy meghalt Berki Krisztián. A 41 éves médiasztár holttestére IX. kerületi otthonának teraszán korábbi élettársával közös kislánya talált rá Az ügyben jelenleg is zajlik a nyomozás, a rendőrség korábban annyit közölt, hogy kábítószergyanús anyag volt Berkinél, de egyelőre nincs hivatalos megerősítés arról, hogy mi okozta a halálát. 

A kétgyermekes édesapa távozása megrázta a sztárvilágot is, pénteken elárasztották a búcsúzó üzenetek a közösségi médiát, ismeretlenül is nagyon sokan megemlékeztek róla. Édesanyja és korábbi élettársa, Hódi Pamela is megszólalt már Berki Krisztián elvesztéséről, szombat este pedig felesége, Berki Renáta egy családi fotóval búcsúzott a közösségi oldalán. 

A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Kérem a sajtót és Mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket, mellőzétek a ,,baráti” interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem

– olvasható a fotó mellett, amihez az édesanya magyarázatként hozzáfűzte: 

Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5-én készült, a kislányunk féléves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged.

(Borítókép: Berki Krisztián és Berki Mazsi 2020 márciusában. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok