Index Vakbarát Hírportál

Meghalt Trevor Scott Strnad, saját maga vethetett véget az életének

2022. május 12., csütörtök 16:47

A neves metálegyüttes frontemberének halálát a zenekar jelentette be a közösségi oldalán.

A The Black Dahlia Murder nevezetű, inkább a metálrajongók körében ismert zenekar Facebook-oldalán közölte a szomorú hírt a rajongókkal, miszerint frontemberük, Trevor Scott Strnad 41 évesen meghalt. Mint kifejtették, bárki találkozott a zenésszel, mindenki azonnal megkedvelte. 

Két lábon járó enciklopédia volt, mindent tudott a zenéről. Szerette az öleléseket, az írást, és a világ egyik legszórakoztatóbb egyénisége volt

– fejtették ki, ahogy azt is hozzátették: dalszövegeivel megtöltötte a világot történetekkel. 

Bár az énekes halálának okáról, valamint körülményeiről nem osztottak meg semmit, a bejegyzést egy olyan segélyvonal számával zárták, amely az öngyilkosságot fontolgatók megsegítését célozza. Így valószínűsíthető, hogy a zenész önkezűleg vetett véget az életének – írja a Sun.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentő felületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót! Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Rovatok