Index Vakbarát Hírportál

Gáspár Virág elárulta, mit műttetne meg magán

2022. június 11., szombat 12:06

Lakatos Levente műsorának legutóbbi vendége Gáspár Győző lánya, Virág volt, aki egy ország szeme előtt cseperedett fel. A húszéves lány a Győzike-show éveiről, az ítélkező emberekről, jövőbeli terveiről és félénkségéről is beszélt.

Gáspár Virág elsőként arról mesélt, hogy elég előítéletesek vele szemben az emberek, sokan elkényeztetettnek gondolják, valamint származása miatt is diszkriminatívak vele szemben.

Szerintem engem nagyon elítélnek a családom és apukám miatt, de ha megismernek közelebbről, akkor nem is hinnék rólam, hogy Győzike lánya vagyok.

Kalandosra sikerült gimnáziumi évei után jövőbeli terveiről mesélt.

Az egyik verzió a pszichológia, de beadtam a textiltervezésre is a jelentkezésemet. Ha nem jön össze az egyetem, akkor szóba kerülhet valamilyen OKJ-s képzés, a TV2 Akadémia vagy valami munka. Azon is gondolkoztam, hogy itt kéne hagyni mindent, és elmenni Londonba dolgozni.

Külföldön szívesen foglalkozna hotelmarketinggel, de egy étteremben is el tudná magát képzelni, mivel nagyon szeret főzni. Családja is próbálná ebbe az irányba terelgetni, ugyanis elmondásuk szerint Gáspár Virág remekül főz. A lányt emellett kiskora óta foglalkoztatja a divat.

Jelenlegi barátját egy buliban ismerte meg, románcuk pedig az interneten bimbózott tovább. Két és fél éves kapcsolatát még fiatalnak érzi a házassághoz, a gyerekvállalás pedig egyelőre szóba sem jöhet nála, mert elmondása szerint nem igazán szereti a gyerekeket. Harmincéves kora előtt a karrierjére és önmagára szeretne koncentrálni, nem pedig egy gyerekre, hiszen még magát is annak tartja.

Fogyása és csinos öltözködési stílusa ellenére Gáspár Virág nem elégedett magával, tervei szerint többször is kés alá fekszik.

Kiskorom óta az orromat nagyon meg szeretném műttetni, de nemcsak én, hanem az unokatesóm is. Nekünk ez fogadalom, mert azt a tipikus Gáspár-orrot örököltük. A formája tetszik, csak olyan, mint egy krumpli. Szeretném vékonyítani, olyan Bella Hadid-osra.

Orra mellett a mellméretével sem elégedett fogyása óta.

„Szeretném a mellemet is megműttetni, mert okés, hogy fogytam, de úgy vagyok vele, hogy nő vagyok, és ha veszek fel bikinit, akkor legyen már mellméretem” – mondta Gáspár Virág.

A teljes interjút alább tudja megnézni:

Rovatok