Index Vakbarát Hírportál

Kulcsár Edina gyermeket szeretne G.w.M-től is

2022. június 23., csütörtök 19:56

Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő csütörtökön egy Instagram-posztban beszélt arról, hogy sok mindent tervez új párjával, G.w.M-mel, többek között azt is szeretné, ha közös gyermekük lenne.

A 24 órán át elérhető Insta-sztoriban Kulcsár Edina a rajongók kérdéseire válaszolt videóban. Azt mondta: egy kezén meg tudja számolni, hány kapcsolata volt eddig, és nincs sok tapasztalata a férfiakkal, de ennyire még sose volt szerelmes.

„Sok mindent tudnék mondani, de szerintem durvább lenne, mint a legnyálasabb romantikus film […]. Nagyon szeretjük egymást, és azt gondolom, hogy ha két ember ennyire szereti egymást, akkor mindent szeretnének megvalósítani az életben” – fogalmazott Kulcsár Edina, majd hozzátette:

Úgyhogy igen, tervezünk gyermeket is, aztán meglátjuk, ha a jóisten megadja, akkor lesz, ha nem, akkor meg boldogok leszünk így.

Kulcsár Edina arról is beszélt, hogy a G.w.M-mel közös tetoválásukat sem bánta meg, sőt, még többet szeretne magára festetni. „Nagyon szeretem a tetoválásokat, mindig is játszadoztam a gondolattal, hogy csináltatok többet meg kisebbeket, úgyhogy mostanában a tettek mezejére fogok lépni!” – mondta a Blikk szerint az Insta-sztoriban. 

(Borítókép: Kulcsár Edina 2021 márciusában. Fotó: Sóki Tamás / Index)

Rovatok