Index Vakbarát Hírportál

Nem enyhül a feszültség Gerard Piqué és Shakira között

2022. június 30., csütörtök 16:48 | aznap frissítve

Nem engedi Shakirával közös gyermekeit Spanyolországból Gerard Piqué, a Barcelona világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgója. A párosról már korábban is jelentek meg olyan információk, hogy mindketten maguknak szeretnék gyermekeik felügyeleti jogát, ezért ügyvédet fogadtak.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, tizenegy év együttlét után szakított a háromszoros Grammy-díjas kolumbiai énekesnő, Shakira és volt párja, a Barcelona világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgója, Gerard Piqué.

Kapcsolatukból két gyermek született, a szakítás oka állítólag a 35 éves védő hűtlensége volt. Úgy tudni, a korábbi álompár már ügyvédet is fogadott, mivel mindketten maguknak szeretnék fiaik felügyeleti jogát.

A spanyol Marca információi szerint a két kisgyermek jelenleg az édesanyjukkal Spanyolországban tartózkodik, utána viszont az egyesült államokbeli Miamiba mennének tovább, amit viszont Gerard Piqué nem engedélyezett,

így nem járult hozzá ahhoz, hogy fiai elhagyják Spanyolországot.

A lap arról is ír, hogy Shakira korábban nem ápolt jó viszonyt volt párja csapattársainak feleségeivel és barátnőivel. Piqué azzal indokolta mostani döntését, hogy senki sem örülne annak, ha a gyerekei két hónapig távol lennének.

Mindehhez ráadásul annak is köze lehet, hogy a két kisfiúhoz születése óta közel állnak az apai nagyszülők, ugyanis közvetlenül mellettük laktak. A Marca egy katalán újságíró alapján arról is beszámolt, hogy feszült a hangulat emiatt Shakira és Piqué között, így nehezen elképzelhető, hogy a felek békés körülmények között, gyorsan egyezségre jutnának.

(Borítókép: Gerard Piqué és Shakira 2013. november 29-én. Fotó: Rodolfo Molina / Euroleague Basketball via Getty Images)

Rovatok