Index Vakbarát Hírportál

Elhalasztja turnéját Shawn Mendes, mentális egészségét szeretné helyre tenni

2022. július 9., szombat 09:32

A kanadai énekes néhány hetes szünetet tart 2020-as Wonder című albumának turnéjában, mivel mentális egészségét szeretné helyre tenni.

Az énekes-dalszerző Shawn Mendes Instagram-oldalán jelentette be több mint 69 milliós követőtáborának, hogy a következő három hétre tervezett koncertjei biztosan elmaradnak, mert magára kell most koncentrálnia. A következőket írta bejegyzésében:

Megszakad a szívem, hogy ezt kell mondanom, de sajnos el kell halasztanom a következő három hét koncertjeit. 15 éves korom óta turnézom, és hogy őszinte legyek, mindig is nehéz volt a barátoktól és a családtól távol lenni. Néhány év kihagyás után úgy éreztem, készen állok arra, hogy újra belevessem magam, de ez a döntés korai volt, és sajnos az utazás és a rám nehezedő nyomás utolért.

Az eseményt szervező Papp László Sportaréna közleményében azt írja, hogy az idén a világjárvány és a nemzetközi turnék folyamatos utazási korlátozásai és logisztikai problémái miatt a Shawn Mendes Wonder: The World Tour című turnéja a tervezett 2022. márciustól májusig terjedő időszakban már nem valósulhat meg, így jövő évre halasztják.

A budapesti koncert új dátuma: 2023. június 16.

Természetesen a már jegyet váltott rajongóknak nem kell aggódniuk, a belépőik továbbra is érvényesek maradnak az új előadásra.

(Borítókép: Shawn Mendes 2022. június 27-én. Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

Rovatok