Index Vakbarát Hírportál

Instagramon magyarázta el Kulcsár Edina, miért szitkozódott G.w.M

2022. július 18., hétfő 12:42

Instagram-posztban magyarázta el Kulcsár Edina, mi történt, amikor párja, G.w.M szitkozódott egy görögországi szállodában. Szerinte párja csak viccesen reagált.

Néhány nappal ezelőtt a G.w.M művésznéven ismert Varga Márk rapper és barátnője, Kulcsár Edina volt szépségkirálynő és modell Görögországban nyaralt. A külföldi utazáson a zenész élőben jelentkezett be Instagram-oldalán, ám a felvétel alatt a modell összetűzésbe keveredett a szálloda egyik munkatársával, aki arra hívta fel a figyelmüket, hogy túl hangosan hallgatnak zenét. 

A rák egye ki a szemedet, azt egye ki!

– mondta a dolgozónak a rapper. Ám mint semmi, ez sem tűnt el nyomtalanul az interneten, ugyanis az egyik követő rögzítette és TikTok-oldalán közzé is tette a videót.

Instagramon magyarázkodott

A videó egy nap alatt körbejárta a hazai médiát, Kulcsár Edina pedig Instagram-oldalán magyarázta el az egyik követőjének, mi is történt a „görögországi balhén”.

A volt szépségkirálynő azt állítja, hogy először nem hallották, hogy a szálloda munkatársa szólt nekik, ezért mondta később hangosabban, hogy a túl hangos zene miatt zavarhatják a többi vendéget. 

Márk meg erre viccesen reagált, gondolván, úgysem érti. Én meg csak simán felhúztam magam, hogy miért nem lehet zenét hallgatni fényes nappal a saját kis részlegünkön. Ennyi. Balhénak azért ezt nem mondanám

– idézte az Origo Kulcsár Edina bejegyzését.

(Borítókép: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok