Index Vakbarát Hírportál

Rájár a rúd Bill Murray-re, lekerült a képernyőről

2022. július 24., vasárnap 06:03

Nem a legjobb hónapjait éli a Szellemirtók-filmek sztárja Bill Murray, akinek nem megfelelő magatartása miatt függesztettek fel áprilisban egy forgatást, most pedig koronavírusos megbetegedése miatt bukott egy szerepet.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, koránt sem éli élete legjobb időszakát Bill Murray, akinek nem megfelelő viselkedése miatt néhány hónappal ezelőtt leállt a Being Mortal című film forgatása.

A forgatás mindössze egy hónapja tartott, amikor a film húzóemberének tartott, Oscar-díjra jelölt színész botrányba keveredett. A felfüggesztés mellett azonban egy sokkal fájóbb dologgal is meg kellett birkóznia az elmúlt időszakban. 

A Szellemirtók és az Idétlen időkig című filmekkel hatalmas népszerűségre szert tett

Murray ugyanis kikerült a Wes Anderson rendezésében készülő Asteroid City című filmből, mivel a forgatás kezdetekor elkapta a koronavírust.

A filmet még tavaly szeptemberben kezdték el forgatni, most szerdán azonban meglehetősen szembetűnő volt Bill Murray hiánya, aki mellett olyan színészek kapnak lehetőséget a moziban, mint Tom Hanks, Margot Robbie, Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Steve Carell, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Ed Norton és Adrien Brody.

A produkcióhoz közel álló forrás a Varietynek elmondta, hogy Murray nem sokkal a film forgatásának megkezdése előtt, tavaly szeptemberben koronavírusos lett, így a producerek kénytelenek voltak lépni, helyére a The Office sorozat sztárja, Steve Carell került.

A bennfentes úgy tudja, Murray-vel egyetlen jelenetet sem fogatott le a produkció, így soron kívüli vágásra vagy bizonyos részek ismételt forgatására nem volt szükség. 

A filmet a tervek szerint idén mutatják be a mozikban, amelyet Bill Murray rajongói már biztosan kedvencük nélkül lesznek kénytelenek végignézni. 

(Borítókép: Bill Murray. Fotó: Scott Olson / Getty Images Hungary)

Rovatok