Index Vakbarát Hírportál

16 millió forintért is árulnak jegyet Adele koncertjére

2022. július 26., kedd 13:45

Több mint 16 millió forintnak megfelelő összegért árulják a legdrágább jegyeket a brit énekesnő, Adele Las Vegas-i koncertjén.

Adele idén év elején kezdett volna meg egy koncertsorozatot Las Vegasban, amely a Weekends With Adele címet kapta. Az állandó koncerthelyszín a városban található Caesar's Palace lett volna, a sorozatot azonban le kellett mondani egy időre.

Azóta elhárultak az akadályok, és az énekesnő idén ősszel várhatóan megkezdi a turnét. A Bloomberg szerint az első koncertre a legolcsóbb jegyek is 600 dollárba (átszámítva körülbelül 236 ezer forintba) kerülnek,

a legdrágábbat pedig 41 280 dollárért (körülbelül 16 millió 260 ezer forintért) lehet megvenni.

Ezen az áron mindössze két jegy van, amelyek egymás melletti helyekre szólnak, vagyis a rendezők elsősorban egy párnak szeretnék eladni ezeket. E két jegy mellett van még legalább hat másik jegy, amelynek 20 ezer dollár felett van az ára.

Adele az egyik legnépszerűbb előadó a világon, és nem gyakran lép fel élőben. Ez az alapvető oka annak, hogy ilyen nagy a kereslet ezekre a fellépésekre

– mondta Matthew Rados, az egyik amerikai jegyértékesítő iroda igazgatóhelyettese. 

A sorozat első koncertje novemberben lesz, az utolsó pedig márciusban. A Bloomberg szerint az utóbbi években a legnagyobb sztárok tartottak ehhez hasonló koncertsorozatokat Las Vegasban. A legtöbb bevételt eddig Celine Dion könyvelhette el, aki 2003 és 2007 közt tartó sorozatán összesen 385,1 millió dollárnyi bevételt termelt. 

Rovatok