Index Vakbarát Hírportál

Angelina Jolie ügyvédei Brad Pittre vadásztak

2022. július 29., péntek 06:33

A színésznek még egy díjátadón sincs nyugta, volt neje ugyanis jogi papírokat akart átadatni neki az ügyvédeivel. A próbálkozás nem járt sikerrel.

A korábbi sztárpár viaskodása már hónapok óta tart francia borászatuk miatt, mivel a színésznő Pitt tudta nélkül eladta előkelő francia szőlőbirtokuk rá eső tulajdonrészét, amihez a színész szerint nem volt joga. Jolie ügyvédei egy idézéssel próbálták rávenni arra Pittet, hogy adja át a Chateau Miraval pincészettel kapcsolatos iratait, ám ő eddig hajthatatlan volt. 

A jogászok pedig sehogy nem tudták elérni a színészt, hogy átnyújtsák neki az erről szóló jogi papírokat, ezért úgy döntöttek, hogy azokon a díjátadókon próbálkoznak, amelyeken Pitt várhatóan megjelenik. 

Mint arról a PageSix beszámolt, még meg is bíztak valakit, hogy a februári Screen Actors Guild gálán kutassa fel a színészt, majd adja át neki a dokumentumokat. Azt sejtették ugyanis, hogy Pitt korábbi nyertesként megjelenik a díjátadón, bár idén nem volt jelölt, csalódniuk kellett, mivel nem tette tiszteletét az eseményen.

A portál értesülése szerint ezt követően legközelebb az Oscar-díjátadón próbálkoztak volna, ám addigra már történt előrelépés az ügyben. Az eddigi információk szerint a bíróság úgy döntött, hogy Pittéknek mindenképp át kell nyújtaniuk a kért iratokat. A döntés ellen ugyanakkor még fellebbezhetnek. 

(Borítókép: Angelina Jolie és Brad Pitt 2015. november 5-én. Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic)

Rovatok