Index Vakbarát Hírportál

Bukhatja közösségi oldalait Andrew Tate, de úgy tűnik, nem igazán érdekli

2022. augusztus 20., szombat 12:25

Az egykori kick-boxost pénteken kitiltották Facebookról és Instagramról, mert megsértette a Meta szabályzatát.

A küzdősportos múlttal rendelkező Andrew Tate 2016-ban vált igazán híressé, amikor a Big Brother című realityshow-ban tűnt fel, ahol végül idő előtt volt kénytelen befejezni a játékot, mert felkerült róla egy videó az internetre, amelyen megtámadott egy nőt.

A műsor után influenszerként növelte ismertségét Tate, most azonban úgy tűnik, fontos platformokról kerülhet le, miután megsértette a Meta veszélyes szervezetekre és személyekre vonatkozó irányelveit, ezért többek között elveszítheti a 4,7 millió követővel rendelkező Instagram-fiókját – írja a New York Post.

Andrew Tate a népszerű Twitch-streamerrel, Adin Ross-szal beszélgetett az eltiltás lehetséges okairól élő adásban, ahol a következőket mondta: 

Teljesen megértem az álláspontjukat, de nem nagy veszteség ez számomra. Nem olyasmi, amit túl gyakran használok

– jelentette ki Tate.

Kicsit meg is könnyebbültem, mert a való világ olyan gyönyörű hely. Eggyel kevesebb dolog, amire az időmet kell pazarolnom, több időm marad kocsikázni a luxusautómmal

– tette hozzá az influenszer.

Amint azt elmondta, nem tudja, miért tiltották ki, de a legjobb emberek dolgoznak az ügyön, és bízik a számára kedvező döntésben.

Rovatok