Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi besokallt, egy időre visszavonul

2022. augusztus 24., szerda 07:01

„Úgy döntöttem, hogy egy időre elnémítom az oldalaimat” – ezt írta kedd esti Facebook-posztjában Tóth Gabi.

„Az elmúlt napokban szomorúan tapasztaltam, hogy szétszakított minket a közösségi média. Szeretném, ha most egy pillanatra megállnánk, és visszatérnénk a valóságba, ahol igazi érzések, reakciók vannak, ahol figyelünk egymásra, és támogatjuk, erősítjük a másikat!” – kezdte bejegyzését az énekesnő.

Tóth Gabi ezután azzal folytatta, hogy szerinte a közösségi médiának „közösség összetartásáról, párbeszédről és együtt gondolkodásról kellene szólnia”, de ehelyett ő ennek az ellenkezőjét tapasztalja, vagyis azt, hogy csak rombolja az emberek életét.

Úgy gondolom, hogy nem szabad még több teret adni a haragnak, a gyűlölködésnek, van most éppen elég ebből a világban. Járvány, háború, gazdasági nehézségek. Nem kellene ezt még fokozni, és tovább mérgezni a mindennapjainkat!

– írta a celeb, hozzátéve, hogy számára az igazi értékek a hétköznapi valóságban vannak, ezért úgy döntött, hogy egy időre elnémítja az oldalát. Tóth Gabi azzal zárta a bejegyzését, hogy a Sztárban Sztár leszek! új évadának indulásáról így is tájékoztatja rajongóit, és a blogjának írását is folytatja.

Az énekesnőt az utóbbi hónapokban gyakran kritizálták, nem utolsósorban amiatt, hogy az áprilisi választás előtt elkötelezte magát a Fidesz mellett. De legutóbb például már azért kapott kritikát egy zenésztársától, mert egy hétmilliós Rolex órával fotózták le

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)

Rovatok