Index Vakbarát Hírportál

Elképesztő okok állhatnak Sylvester Stallone válása mögött

2022. augusztus 26., péntek 05:47

Jennifer Flavin 25 év házasság után adta be a válókeresetet, látszólag minden előzmény nélkül. Egyesek szerint a pénz vagy a színész kutyája miatt kirobbant balhé vezetett idáig, míg Stallone szerint mindössze másfelé haladt az életük, ezért döntöttek a különválás mellett.

A héten járta be a sajtót a hír, hogy Sylvester Stallone felesége, a modell Jennifer Flavin 25 évnyi házasság után beadta a válókeresetet. A színész Oklahomában tartózkodott, amikor benyújtották a válási papírokat, és a hozzá közel álló források szerint megdöbbent a hír hallatán. 

A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint a feleség azt sérelmezi, hogy Stallone szándékosan elherdálta a házastársi közös vagyonukat, egyesek szerint azonban egészen más állt a különválás mögött. 

A válás nemcsak Stallonét, hanem a pár barátait is megdöbbentette, ugyanis egy héttel ezelőtt még együtt mutatkoztak, boldogabbnak pedig nem is tűnhettek volna az ismerősök szerint. 

El sem tudok képzelni szebb párt. Jennifer meglátogatta őt Oklahoma Cityben is, ahol forgat. Úgy tűnt, hogy minden nagyszerű közöttük. Fogalmam sincs, mi történhetett

– mondta egy forrás a Page Sixnek.

Odacsapott a családi perselynek Rocky?

A válás ugyan mindenkit meglepett, és senki sem sejtette, mi lehet a valós oka, a dokumentumokban Flavin egyértelmű indokot hoz fel a házasság felbontására. 

A Palm Beachen beadott kérelemben az 54 éves Flavin ugyanis azt állítja, hogy férje „a házastársi javak szándékos elherdálásában, kimerítésében és/vagy pazarlásában vett részt” – emiatt követeli, hogy a válási eljárás ideje alatt Stallone semmilyen vagyontárgyat ne adhasson el vagy ruházhasson át.

A vádakat a színész mellett közös barátaik is megdöbbenéssel fogadták, szerintük ez teljes sületlenség, nem értik, Flavin miért állít valótlanságokat, amikor férje sohasem ártott neki semmivel. 

Annyira nevetséges, fogalmam sincs, Jennifer ügyvédjei miért írták ezt be a válási kérvénybe, ez tiszta hazugság. Sly még egy pólót sem adott el életében! Sylvesternek az volt a szándéka, hogy megoldja a dolgokat Jenniferrel. Most nem tudom, mi fog történni, mert Jennifer úgy döntött, hogy mindent a nyilvánosság elé tár 

– mondta a lapnak egy barát.

Kutyaszorítóba kerültek

Nem ez azonban az egyetlen teória arról, hogy mi vezethetett a pár szétválásához. A TMZ szerint lehetséges, hogy egy apróságnak tűnő vita fajulhatott el odáig, hogy a válás mellett döntöttek. A portál úgy tudja, a konfliktus egy kutya miatt alakult ki – a 76 éves Stallone állítólag új rottweilert szeretett volna a családja védelme érdekében, de Flavin nem akart újabb háziállatot. 

Ezen állítólag rendkívül hevesen összekaptak, ami ezt követően – ahogyan az lenni szokott – más problémákat is felvetett a házasságukban, bár ezeket állítólag nem tekintették olyan dolgoknak korábban, amelyeket ne tudnának megoldani.

Stallone végül megkapta a kutyáját, amelyet Dwightnak nevezett el – azonban nem biztos, hogy büntetlenül… Kedden már beszédes fotók láttak napvilágot, Zach Perez tetoválóművész egy azóta már törölt képet tett közzé az Instagramon, amelyen Stallone korábbi, Flavint ábrázoló tetoválását fedi el a tetováló egy Butkust – a Rocky-filmek ikonikus bullmasztiffját – ábrázoló képpel.

Stallone mást okol 

Stallone szerint annak ellenére, hogy voltak problémák a kutya gondozásával – mivel sokat ingázott Los Angeles és Palm Beach között –, mégsem ez volt a válási papírok beadásának elindítója.

Nem egy ilyen triviális vita miatt zártuk le a kapcsolatot. Különböző irányba haladt az életünk. A legnagyobb tiszteletem Jennifer iránt, mindig is szeretni fogom őt. Ő egy csodálatos nő, a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam

– idézi a színész szavait a TMZ.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin 1997-ben házasodtak össze, kapcsolatukból három gyermekük született, a 26 éves Sophia, a 24 esztendős Sistine és a 20 éves Scarlet.

Házzal távozna a házasságból

Flavin annak ellenére, hogy állítása szerint nem távozik haraggal a kapcsolatból, kizárólagos tulajdonjogot kért a 35 millió dolláros Palm Beach-i kastélyhoz, amelyet a pár még 2020-ban vásárolt. A CelebrityNetWorth.com szerint Stallone vagyona jelenleg körülbelül 400 millió dollár, így a válás során lesz miről dönteniük a feleknek. 

Szomorúan jelentem be, hogy 25 év házasság után beadtam a válókeresetet férjem, Sylvester Stallone ellen. Bár nem leszünk többé házasok, mindig is ápolni fogom azt a több mint 30 éves kapcsolatot, amelyen osztoztunk, és tudom, hogy mindketten elkötelezettek vagyunk gyönyörű lányaink iránt

– mondta Flavin a People-nek adott nyilatkozatában.

(Borítókép: Sylvester Stallone és Jennifer Flavin 2010. október 11-én. Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Rovatok