Index Vakbarát Hírportál

Lencsevégre kapták Piquét új szerelmével, ő Shakira utódja

2022. augusztus 31., szerda 13:30

Nem lesz boldog Shakira, új párjával jelent meg egy barátja esküvőjén Gerard Piqué, akivel az előző hónapban jelentették be, hogy különválnak útjaik. A labdarúgó egyik alkalmazottjával, a 23 éves egyetemista Clara Chia Martival jött össze a világhírű énekesnő után.

A kapcsolat vége fele már többen rebesgették, hogy a kolumbiai énekesnő és a spanyol futballista kapcsolatát egy harmadik fél jelenléte teheti tönkre, mint végül kiderült, a találgatások nem voltak alaptalanok: a Barcelona labdarúgója új barátnőt talált, ami a sztárpár válásához vezetett.

Mint kiderült, Piqué szívét egy 23 éves diáklány, a cége alkalmazásában álló Clara Chia Marti rabolta el, akivel a múlt héten először jelentek meg nyilvános eseményen, először egy koncerten, majd hétvégén egy esküvőn kapták őket lencsevégre – szúrta ki a Daily Mail

A spanyolországi Costa Braván tartott esküvőn a labdarúgó és Chia Marti egymást átölelve sétáltak, miközben boldogan mosolyogtak, mindössze néhány héttel azután, hogy románcuk nyilvánosságra került.

Nem lesz mindenki azonban olyan boldog a képek láttán, mint a futballistáék, Shakira ugyanis már azon felkapta a vizet, hogy a párost egy koncerten fotózták le rajongók annak ellenére, hogy az énekesnő és a futballista egyezséget kötöttek, miszerint a gyerekeik érdekében egy évig nem mutatkozik a focista nyilvánosan közösen új barátnőjével. 

Piqué és Shakira mindössze három hónappal ezelőtt jelentették be, hogy 11 éve tartó kapcsolatuk zátonyra futott, ezért szakítanak, kapcsolatukból két fiuk született.

A Barcelona labdarúgójának új párja neki dolgozik a Kosmos nevű cégénél PR-osként.

Gerard és Clara hónapok óta találkozgatnak. Ő egy diák, aki az irodájában is dolgozik neki, rendezvényeket szervez. Eddig hallgattak a kapcsolatukról, de a körülöttük lévők mind tudják, mi történik

– nyilatkozta egy forrás korábban.

Az El Periodico spanyol lap szerint Shakira és Piqué megpróbálnak barátok maradni gyermekeik érdekében, annak ellenére, hogy kapcsolatuk egyelőre meglehetősen feszült.

A Piquéről és új párjáról készült képeket ide kattintva tekintheti meg. 

(Borítókép: Gerard Piqué 2022. augusztus 28-án. Fotó:  Josep LAGO / AFP)

Rovatok