Index Vakbarát Hírportál

Berki Krisztián édesanyja vádaskodik, megszólalt az özvegy

2022. szeptember 3., szombat 17:57

Nagy ellentét feszül a közel négy hónapja meghalt Berki Krisztián édesanyja, illetve Berki Renáta között, akik ezúttal azért rúgták össze a port, mert Júlia asszony szerint az özvegynek is szerepe van a fia halálában.

A Fradi egykori vezére, Berki Krisztián május 6-án halt meg, azonban a gyász a szerettei körében azóta sem akar szűnni. A napokban az édesanyja, Júlia nyilatkozott, aki azt állítja, az özvegynek, Berki Mazsinak is köze van Berki halálához, mivel sok konfliktus volt közöttük. Mindemellett arról is beszélt, hogy a fia panaszkodott a nejére, aki állítása szerint nem főz és mos, ahogy Krisztián azt sem nézte jó szemmel, hogy Mazsi külföldre, pontosabban Balira utazott az elmúlt hónapokban. 

Berki Mazsi most az Instagram-oldalán tett közzé egy hosszabb bejegyzést, amelyben reagált az ellene felhozott vádakra, illetve bővebben beszámolt arról, min ment keresztül az elmúlt időben.

Mint elárulta, sokat tett azért, hogy Berkinek rendeződjön a viszonya édesanyjával, mivel neki szép családja van, így ez volt számára a követendő minta. Ahogy azt elismerte, voltak vitáik, mivel ugyanazt az értékrendet szerette volna a házasságában is megteremteni, mint amit a szüleitől kapott, és ez okozott némi konfliktust közöttük. Hozzátette, ugyan nehéz volt ez az időszak, de tudja, hogy Berki is arra vágyott lélekben, amire ő. Anyósával kapcsolatban pedig megjegyezte:

A férjem édesanyjában a kislányom nagymamáját tisztelem. Nekem fontos, hogy Emma számára ne romokat, de stabil alapokkal rendelkező gyökereket adjak át. Én is tanulom az életet. Nehéz lapokat kaptam mostanában, de köszönöm, meg fogok birkózni velük, sőt erősebb leszek általuk. Ezt is a családomban tanultam. És próbálom élni, hogy ha megdobnak kővel, kenyeret adjak vissza

– magyarázta az özvegy, majd arról is szót ejtett, hogy egyesek még abba is belekötnek, hogyan gyászol.

Hogy a társadalmi konvenciók mást kívánnak? Fekete ruhát, özvegyi fátylat? Vagy teljes magányt? Meghajolok előtte, de ez az én életem, és csak azt és úgy tudom tenni, amilyen vagyok

– fejtette ki Berki Mazsi, aki zárásképp megemlítette, jelenleg egyetlen dolog fontos az életében, Berkivel közös kislányuk, akinek szeretné a legjobbat adni. 

(Borítókép: Kaszás Tamás / Velvet)

Rovatok