Index Vakbarát Hírportál

Berki Krisztián hasba rúgta, fizikailag és szóban is bántalmazta Mazsit

2022. szeptember 6., kedd 09:47

Mindenki tudta róla, hogy nem volt egy földre szállt angyal, mégis egyre több borzalmas részlet derül ki a májusban meghalt Berki Krisztián és felesége, Mazsi házasságáról. A pár szomszédjai szerint gyakran a veszekedésüktől volt hangos a ház, Berki fizikailag és szóban is gyakran bántalmazta gyermeke édesanyját.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, az ismert médiaszemélyiség, Berki Krisztián május 6-án váratlanul meghalt. A férfi holttestére előző kapcsolatából származó gyermeke talált rá. Halálának okát továbbra sem hozták nyilvánosságra. 

A 41 éves korában elhunyt Berki és felesége, Mazsi – azaz Berki Renáta – kapcsolatáról együttélésük alatt több pletyka is felmerült, hogy házasságuk nem olyan fényes, mint ahogyan azt a kamerák előtt mutatják, a médiaszemélyiség halála előtt is heves vitákba keveredtek, majd különköltöztek egymástól. 

A napokban azonban újabb hírek láttak napvilágot a pár kapcsolatáról, amely Berkiék szomszédjai szerint ugyan sokszor valóban idillinek tűnt, egy idő után azonban rendszeresen veszekedésektől volt hangos a ház, állításuk szerint a korábbi Fradi-vezér többször is bántalmazta – mind fizikailag, mind pedig szóban – feleségét. 

A hét elején aztán kiderült, hogy mindössze két nappal Berki Krisztián halála előtt a házaspár annyira összeveszett, hogy Mazsi attól tartott, férje dühében megöli, ezért rendőrt hívott. Pedig korábban sosem kért segítséget.

Az elején, amikor idejöttek, Mazsinak még nagy hasa volt, boldogan várta a baba megszületését. A költözésük jó hangulatban telt, de nagyon hamar elkezdődtek a gondok… Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést, Mazsit kétségbeesettnek láttuk. Később aztán megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást

– mondta egy szomszéd a Borsnak, aki hozzátette, Mazsi sosem kért segítséget, emiatt nem akartak beavatkozni senkinek sem a magánéletébe. 

A 2018-ban összeházasodott pár élete pedig meseszerűen indult, a boldogító igen kimondását követően 2021-ben megszületett a pár közös gyermeke, úgy tűnt, semmi sem állhat a boldog házasság útjába. Aztán tavaly karácsonykor jött a fordulópont.

Karácsony volt, amikor megint hangos veszekedést lehetett hallani. Ekkor már megszületett a közös kislányuk, még alig lehetett egy hónapos, és Krisztián megint agresszíven érkezett haza. Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok – vélhetően az edzéshez használt szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy. Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötvenkilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is

– folytatta a szomszéd, aki szerint a bántalmazott feleség ezek ellenére sem hívott rendőrt.

Annak ellenére, hogy a lap értesülései szerint a szomszédok mellett egyszer Berki Krisztián édesanyja is tanúja volt a verésnek, semmi változás nem történt, a karácsonyi incidenst követően minden rosszra fordult a pár kapcsolatában. 

Nem merte elmondani nekünk, hogy mi folyik a zárt ajtók mögött, de egy barátnőjének bevallotta ezt a hasba rúgást, így tudtuk meg, hogy Krisztián bántja őt. A karácsonyi verekedése csak egy lépcsőfok volt, idén januártól már rengeteget ivott, csak azon volt, hogy kiüsse magát, egy megveszekedett vasat sem fizetett – ezért hallották az új szomszédok, hogy állandóan a pénz miatt veszekednek –, mindent Mazsi állt. A rezsit, a kocsitörlesztőket, az élelmiszert

– ecsetelte a lapnak az informátor, aki szerint végül Berki Krisztián önbizalomhiánya, szeretetéhsége és a szteroidok rossz hatása együttesen vezettek a médiaszemélyiség halálához.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Rovatok