Index Vakbarát Hírportál

Saját ruhamárkát indított Brad Pitt, hatszázezres ing a kollekció legolcsóbb darabja

2022. szeptember 6., kedd 17:17

Hiába tette tönkre Brad Pitt korábbi szenvedélyét volt felesége, Angelina Jolie, a borászat mellett újabb elfoglaltságot talált magának Hollywood egyik legnépszerűbb férfiszínésze, aki most luxusruhamárkát indított.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, francia birtokuk rá eső tulajdonrészét a férje nélkül eladó Angelina Jolie jócskán belepiszkított lépésével férje borbizniszébe – majd a gyerekeik felügyeleti jogának megszerzése érdekében is aljas húzásra szánta el magát –, azonban a színész ennek ellenére sem dőlt kardjába, olyannyira nem, hogy újabb saját vállalkozásba vágta bele a fejszéjét.  

Brad Pitt színészi karrierje mellett számos projektben vesz részt, saját borászata mellett folyamatos résztvevője és támogatója különféle jótékonysági rendezvényeknek és kezdeményezéseknek, most pedig elindította saját dizájner márkáját, a God's True Cashmere-t.

A Mr. And Mrs. Smith színésze még 2019-ben kezdett el dolgozni a márkán az Amrit ékszerek tervezőjével, Sat Harival együtt, legújabb kollekciójuk múlt héten csütörtökön debütált a londoni Selfridges áruházakban. A darabok amellett, hogy igencsak mutatósak, áruk is meglehetősen borsos.

Tekintettel a kiváló minőségű anyagokra, ez nem is meglepő,

az ingek egészen pontosan 1640 dollárba kerülnek, ami átszámítva jelenlegi árfolyamon 648 ezer forintnak felel meg. A kasmírkollekció az ingek mellett egy 1905 dolláros (771 ezer forintos) uniszex pulcsit és egy 1780 dollárba (721 ezer dollárba) kerülő kockás nadrágot is tartalmaz.

A Vogue–nak adott interjújában Brad Pitt kifejtette, hogy a fenntartható, puha anyagok iránti közös szenvedélyük miatt kötött partnerséget Sattal.

Csak azt viseld, amitől jól érzed magad. A kasmír elegáns és kényelmes is egyben. Ez az anyag olyan, amit egy életen át megőrizhetsz – olyasmi, amit átadhatsz, és ezzel együtt örökséggé válhatsz

– nyilatkozta hangzatosan a színész. 

A God's True Cashmere a kiváló minőségű alapanyagokat helyezi előtérbe, minden darab a rendelkezésre álló legjobb anyagokat használja, beleértve a gombot is. A márka hosszú ujjú, gombolható ingek kollekciója, amelyekben a gombok helyett drágakövek találhatók. Az ingeken féldrágakövek, például rózsakvarc, holdkő és smaragd találhatók, amelyek az olyan értékeket hivatottak szimbolizálni, mint a gazdagság, a szerelem és a bölcsesség.

(Borítókép: Brad Pitt. Fotó: Richard A. Brooks/AFP)

Rovatok