Index Vakbarát Hírportál

Újdonságokkal rukkolt elő a Disney+

2022. szeptember 8., csütörtök 10:41

A streamingszolgáltató a Disney+ Day alkalmából kedveskedik a szolgáltatásra előfizetőknek, így újabb filmek, sorozatok érkeztek a platformra.

Pénteken veszi kezdetét Los Angelesben a D23 Expo esemény, amelynek keretében közelebbről megismerhetik a Disney-rajongók a világcég által teremtett varázslatos világot. Betekinthetnek a Disney minden szegletébe, a parkoktól kezdve az animációs filmeken, a televízión és a filmeken át egészen a legendás Walt Disney-archívum kincseiig. A rendezvényen az Index is részt vesz, így minden újdonságról be fogunk számolni. 

A Disney+ Day alkalmából – amelyet világszerte szeptember 8-án ünnepelnek – pedig már meg is érkezett az első meglepetés a cég részéről, mivel újabb filmek debütálnak a platformon. Mint az a közleményükből kiderült, az esemény alkalmából felkerült a Disney+-ra a koreai popbanda, a BTS koncertfilmje, a BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA, valamint az Andor című sorozat előzetese, amely a streamingszolgáltató saját gyártású szériája. 

Az Andor szeptember 21-én fog debütálni a Disney+-on, és már aznap felkerül három epizód is. A sorozat a Star Wars-galaxis új perspektíváját tárja fel Cassian Andor küldetésére és az általa elért változásokra összpontosítva, továbbá a Birodalom ellen fellángoló lázadás történetét mutatja be, és azt, hogyan csatlakoznak a harchoz a különböző bolygók. Cassian egy veszélyekkel, csalárdsággal és intrikákkal teli korszakban indul el azon az úton, amely lázadó hőssé teszi őt.

A Disney+ Day kínálata mindemellett más világpremiereket is tartalmaz, mivel a platformon mától elérhetőek a következő produkciók is:

(Borítókép:  Silas Stein / picture alliance / Getty Images)

Rovatok