Index Vakbarát Hírportál

Válik a Keresztanyu színésznője, Balogh Anna

2022. szeptember 8., csütörtök 10:27

Balogh Anna és férje az életvitelüknek köszönhetően teljesen elhidegültek egymástól. Annyira eltávolodtak, hogy a házasságuk már nem volt megmenthető, így a válás mellett döntöttek.

A Keresztanyu című sorozatban Timike szerepében feltűnő Balogh Anna a Best magazinnak számolt be bővebben arról, milyen nehéz időszak van mögötte. Ahogy azt kifejtette, azután, hogy januárban elvesztette édesapját, a következő csapás a zátonyra futott házassága volt. A színésznő megjegyezte, mindezért az tehető felelőssé, hogy férjével, aki közgazdászként dolgozik egy bankban, nem volt összeegyeztethető az életvitelük. Amint ő hazaért a munkából, Balogh indult is a színházba játszani, így kevés időt tudtak szakítani egymásra, ami ahhoz vezetett, hogy eltávolodtak egymástól, és már csak a megszokás tartotta össze őket. 

Igen, véget ért a házasságom, válunk a férjemmel. Istvánnal jó ideje voltak már problémáink, elsősorban az életvitelünk sodort el minket egymástól

 – mondta a színésznő, aki azt is hozzátette, korábban egyszer már elköltözött közös otthonukból kislányukkal, Lizával együtt, ám akkor még abban reménykedett, hogy megmenthető a házasságuk. Ám hiába próbálkoztak, végül a válás mellett döntöttek. 

Mint megemlítette, mindkettőjüknek az volt a fontos, hogy kislányuk semennyire ne sérüljön a válás miatt. Épp ezért a közös gyermekfelügyelet mellett döntöttek, így gyermekük ugyanannyi időt fog tölteni az édesanyjával és az édesapjával is. Balogh elmondása szerint nagy felelősség ilyenkor anyának lenni, mivel a benne tomboló érzelmeket nem mindig tudta elrejteni kislánya elől. 

12 évig voltam házas, aztán egyszer csak kihúzták a lábam alól a talajt. Hivatalosan még férj és feleség vagyunk, de ez már csak pár hét kérdése. Bár arra törekedtem, hogy békés legyen a válásunk, és Liza érdekében minél gyorsabb legyen a folyamat, voltak hullámvölgyek, nehéz idők, kemény csaták

 – tette hozzá Balogh, illetve megjegyezte, mindketten a saját igazukban hittek, ami némi konfliktust generált, így szerinte hazudik az, aki szerint vita nélkül meg lehet úszni egy válást. Azonban kifejtette, egykori párjával sikerült átbeszélniük, mit éltek meg az elmúlt időszakban, és biztosak abban, hogy a jövőben is számíthatnak majd a másikra, csak éppen nem férj és feleségként. 

(Borítókép: Balogh Anna a Keresztanyu című sorozatban. Fotó: RTL Sajtóklub)

Rovatok