Index Vakbarát Hírportál

Hamarosan érkezik a mozikba az új Magic Mike

2022. szeptember 17., szombat 19:39

2023. február 10-én, a Super Bowl hétvégéjén érkezik a mozikba a Steven Soderbergh által rendezett Magic Mike’s Last Dance című film.

A Warner Bros. vezérigazgatójának, David Zaslavnak üzleti meggyőződése, hogy a film inkább a mozikba, nem pedig a streamerszolgáltatókra való. Épp ezért érkezik 2023-ban a Super Bowl hétvégéjén a Magic Mike’s Last Dance című film. Channing Tatumnak, a Magic Mike-filmek sztárjának számos, hatalmas sikert arató filmje jelent már meg. 

Ilyen volt például a Katonadolog című film vagy a 2012-es Fogadom című romantikus filmdráma, ami rekordokat döntött bevétel szempontjából. Emellett mind a Magic Mike, mind a Magic Mike XXL rekordösszegű bevételt hozott, majdnem 290 millió dollárt világszerte. 

A sikeres Magic Mike Live színpadi show is a filmnek köszönhetően született meg. Először Las Vegasban indult, de gyorsan nemzetközivé vált, így elkezdett terjedni Londonban, Berlinben és Ausztráliában, valamint az Egyesült Államokban is.

A Deadline információja szerint Magic Mike’s Last Dance-rendezvényeket és -bulikat szerveznek szerte a világon. A film szereplőgárdájában Salma Hayek, Caitlin Gerard és Gavin Spokes is feltűnik. A forgatókönyvet Reid Carolin írta.

Rovatok