Index Vakbarát Hírportál

Olyan baki került a Maffiózókba, ami kiverte a biztosítékot az igazi gengsztereknél

2022. szeptember 18., vasárnap 05:41

1961-ben ezen a napon született James Gandolfini, akinek a neve örökre összeforrt minden idők egyik legjobbnak tartott sorozatával, a Maffiózókkal. A depresszív maffiafőnök figurája, akinek egyszerre két család zűrjeivel is meg kell küzdenie, alapjaiban írta újra a tévésorozatok szabályait, a Maffiózók lezárása okozta sokkot pedig a mai napig nem heverték ki a rajongók.

A Gandolfini által játszott Tony Soprano karakterét és a maffiacsalád működését olyan realisztikusra írták, hogy attól még a hús-vér gengszterek is zavarba jöttek, és az FBI által lehallgatott beszélgetések tanúsága szerint azt találgatták, kiről melyik szereplőt mintázták. A sorozat készítői csak egyszer hibáztak, mindjárt az első epizódban, és azonnal érkezett is a reklamáció, amit egy későbbi epizódban egy sajátos helyreigazítás követett.

James Gandolfini születésnapján most kvízünk segítségével tesztelheti, a hat évad alatt önből is családtag vált-e.

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Rovatok