Index Vakbarát Hírportál

Fiatal modellel csalta folyamatosan feleségét Adam Levine

2022. szeptember 20., kedd 16:42

Megcsalási botrányba keveredett Adam Levine. A Maroon 5 énekesét egy 23 éves Instagram-modell vádolta meg azzal, hogy több alkalommal is félrelépett vele a sztár, akinek felesége ráadásul várandós.

A hírességek körében időről időre kerül elő újabb és újabb megcsalási botrány, párkapcsolati válság vagy válásról szóló hírek, így talán már azon sem lehet különösebben meglepődni, hogy egy újabb sikeres énekesről látott napvilágot hasonló történet. 

A Maroon 5 énekesével, Adam Levine-nal kapcsolatban felröppent megcsalási hírek azonban extrémen kínosak lehetnek az énekes számára, ugyanis csaknem tíz éve házasságban él a korábbi Victoria Secret-modell Behati Prinslooval, aki nemrég jelentette be, hogy harmadik közös gyermekükkel várandós – írja az Elle

Úgy tűnik azonban, hogy Levine nem csak közös hálószobájukban volt aktív, ugyanis az Instagram-modell Sumner Stroh most azzal állt elő, hogy több mint egy évig romantikus kapcsolatban állt a Maroon 5 frontemberével. Kapcsolatukról a TikTok-oldalára feltöltött videóban számolt be. 

 Zavar, hogy belekeveredtem ebbe egy olyan férfival, akinek se lelkiismeret-furdalása nincs, se tisztelet nem mutat

– írta a videóhoz a modell, amelyet már több mint ötmillióan láttak a közösségi oldalon.

Adam Levine a szeretőjéről akarta elnevezni gyermekét

Stroh azt állítja, hogy amikor a viszony elkezdődött, „fiatal és naiv” volt – a 23 éves modell két évtizeddel fiatalabb a már 43 esztendős énekesnél. Körülbelül egy évig találkozgattak, Stroh állítása szerint ez év júniusában azonban megszakadt a kapcsolatuk.

Levine ugyanis Instagramon írt a modellnek azzal, hogy elnevezheti-e a róla a feleségével születendő gyermeküket.

Komoly kérdés. Újabb gyerekem születik, és szeretném Sumnernek nevezni. Benne lennél? Halál komolyan kérdezem

– idézi Levine szavait a modell.

A fiatal nő ugyan soha nem akart előállni a történettel, de miután megosztott néhány képernyőképet a beszélgetésről közeli ismerősökkel – akik bulvárlapoknak akarták kiszivárogtatni a sztorit –, végül úgy döntött, legjobb, ha ő maga irányítja a történet narratíváját.

Egyelőre sem Levine, sem a felesége nem nyilatkozott az ügyben, amely a fiatal modell kezében lévő képernyőfotók miatt meglehetősen szilárd talajon áll. 

(Borítókép: Adam Levine 2022. május 10-én. Fotó: Shlomi Pinto / Getty Images)

Rovatok