Index Vakbarát Hírportál

Robbie Williams Budapestre jön

2022. szeptember 26., hétfő 11:19

Hat év után ismét Magyarországon koncertezik Robbie Williams. A brit popsztár új, XXV című európai turnéja keretében lép fel 2023. március 14-én a Budapest Sportarénában.

2023. január 20-án turnéra indul Robbie Williams. A koncertkörút Bolognában startol, és tavasszal érinti többek közt Párizst, Amszterdamot, Berlint és Barcelonát is. A brit popsztár március 14-én Budapestre is ellátogat, ahol a Papp László Sportaréna ad otthont a koncertjének – közölte a szervező Live Nation az MTI-vel.

Az arénaturné a 48 éves énekes szólópályafutásának negyedszázadát ünnepli, ahogy a nemrég megjelent XXV című válogatásalbuma is. A friss lemez, amelyen Robbie Williams legnagyobb slágerei újragondolt formában szerepelnek, rögtön a megjelenés első hetében meg is hozta a popsztár tizennegyedik brit slágerlista-vezető címét – ezzel ő lett minden idők legtöbb brit listavezető lemezét magáénak tudó szólóelőadó. 

Robbie Williams legutóbb 2017 augusztusában járt a magyar fővárosban, amikor a Groupama Arénában adott koncertet – akkor az Erasure lépett fel előtte. A brit popikon egyébként nemrég az RTL Fókusz című műsorának adott exkluzív interjút, amelyet itt érhet el:

(Borítókép:  Zac Goodwin / PA Images / Getty Images)

Rovatok