Index Vakbarát Hírportál

Először beszélt gyermekük tragikus elvesztéséről Cristiano Ronaldo párja

2022. szeptember 27., kedd 07:04

Áprilisban elhunyt újszülött kisfiának elvesztéséről előszőr szólalt meg nyilvánosan a portugál aranylabdás Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodriguez. A 28 éves modell, üzletasszony életéről készült dokumentum-reality, az Én, Georgina második évadában a tragikus és érzelmes pillanatokba a tévénézők is betekintést nyerhetnek, a veszteségről azonban már most kendőzetlen őszinteséggel nyilatkozott Rodriguez.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, a Manchester United portugál klasszisa és barátnője, az argentin Georgina Rodriguez még április 18-án közölte a hírt, hogy újszülött ikreik közül kisfiuk a szülés után életét vesztette.

A párt egészséges gyermekük születése mellett érthetően rendkívül megviselte a kisfiú elvesztése, amelyről eddig egy rövid poszton kívül egyikük sem szólalt meg a nyilvánosság előtt. Talán nem is véletlen, ugyanis az Én, Georgina – azaz a futballista párjának nevével fémjelzett Netflix dokumentum-reality – második évadának középpontjában a tragédia áll, amelyből már most kiszivárogtak részletek. 

Rodriguez most előszőr beszélt a sorozat kapcsán arról, mennyire megviselte őt és Ronaldót kisfiuk elvesztése. 

Az élet nagyon sok ajándékot adott nekem igazán rövid idő alatt. Idén egy pillanat alatt aztán megtapasztaltam életem egyben legjobb és legrosszabb momentumát is. A szívem egy darabja teljesen összetört, azt kérdezgettem magamtól, így mégis hogyan folytathatnám az életem

– idézi a tv-show részleteibe betekintést nyújtó Rodriguezt a The Sun

Cristiano Ronaldo párja szerint, ha nincsenek ott vele a gyerekei, akkor nem tudja magát túltenni az őket ért veszteségeken. 

A válasz közelebb volt, mint gondoltam. Amikor a gyerekeim szemébe néztem, tudtam, ők jelentik az egyetlen kiutat, a megoldást arra, hogy együtt túllegyünk ezen

– tette hozzá.

Népes gyereksereg

Egy kisgyermek elvesztése mindig felfoghatatlan, a portugál sztár és családja gyászát tényleg csak azok érezhetik át teljesen, akik hasonló tragédiákon mentek keresztül.

A nő állítása szerint kisfiuk halálát követően csak a család miatt tudtak felállni a padlóról, amelyben népes segítség állt a rendelkezésére, az áprilisban született Bella Esmeraldával együtt ugyanis összesen 5 gyereket nevelnek közösen – korábban a lányon kívül egy közös gyermeke volt a párnak, a többiek, így Cristiano Jr. és az ikerpár, Eva és Matteo egyaránt béranyától származnak. 

A népes család miatt a legnehezebb pillanatokban is talpon maradtak, a szomorkodás mellett pedig kislányuk érkezése örömkönnyeket is hozott Ronaldóék szemébe.

A legmélyebb szomorúságunkkal kell bejelentenünk, hogy kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit bármely szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad nekünk erőt ahhoz, hogy némi reménnyel és boldogsággal éljük meg ezt a pillanatot. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a szakszerű ellátást és a támogatást. Mindnyájunkat lesújtott ez a veszteség. Kisfiunk, te vagy a mi angyalunk. Mindig is szeretni fogunk

– írta akkor közleményében a pár.

Érkezik a második évad 

Néhány hete Georgina meglepetésszerű látogatást tett a portugáliai Fátima településén, a helyszín pedig, mint kiderült, az egyik fontos helye lesz az Én, Georgina második szériájának. Az első évad népszerűségét meglovagolva a Netflix ugyanis nem áll le a történettel, így a rajongók újabb epizódokon keresztül láthatnak bele Ronaldo és barátnője életébe.

Nem volt kétségünk afelől, hogy az első évad sikereit látva folytassuk a sorozatot, mert rendkívül nehéz találni olyasvalakit, aki ennyire beenged a magánéletébe. Georgina és szerettei valami nagyon bonyolult dolgot éltek át idén, a rajongók pedig látni fogják, hogy ő ennek ellenére milyen természetességgel kezelte ezt. Az új sorozat a legnagyobb szomorúság pillanatait is bemutatja majd, Ronaldóék szívszorító vesztesége olyasvalami, ami megmutatja, hogy tragédiák történhetnek bárkivel, még egy olyan emberrel is, akinek láthatóan mindene megvan a boldogsághoz

– vélekedett a sorozat rendezője, Alvaro Diaz, aki hozzátette, a könnyfakasztó pillanatok mellett az előző évadhoz hasonlóan a nevetés és a szórakozás sem szorul majd a háttérbe. 

Az Én, Georgina első évada 2022. január 27-én, Georgina születésnapján debütált, majd összesen 190 országban került be a kínálatba – napokkal a bemutatót követően pedig szinte kivétel nélkül a top10 legnézettebb tartalom közé is bekerült a sorozat.

Egyelőre nem tudni, pontosan mikor kerül fel majd az új évad a streamingszolgáltató kínálatába, a legvalószínűbb, hogy a forgatások még idén befejeződnek, így a második széria az elsőhöz hasonlóan az év elején, 2023 első hónapjaitól lesz elérhető a Netflixen. 

Az első évad izgalmaiba itt nyerhetnek betekintést: 

(Borítókép: Georgina Rodriguez 2022. május 25-én. Fotó: Marc Piasecki/FilmMagic)

Rovatok