Index Vakbarát Hírportál

Túl sokat kritizálták a királyt, Harry és Meghan átszerkesztheti a dokumentumfilmet

2022. szeptember 29., csütörtök 11:31

A II. Erzsébet halála után megkoronázott Károly király és Vilmos hercegék miatt csúszhat a Harry herceg és Meghan Markle életéről készülő Netflix-dokumentumfilm megjelenése. A tengerentúlra költözött házaspár ugyanis szeretné átszerkesztetni a műsor bizonyos részeit, mivel véleményük szerint túl sokszor kritizálták az új királyt és a család tagjait.

Ahogyan korábban azt mi is megírtuk, Harry és Meghan Markle életéről forgat dokumentumfilmet a Netflix. Emiatt a hírek szerint a királyi család kegyvesztett párosának Santa Barbarában lévő otthonát is bekamerázták a streamingszolgáltató emberei, és az ezen év végére tervezett megjelenés miatt pedig már az interjúk nagy részét is elkészítette a stáb.

Úgy tűnik azonban, hogy nincsen okuk nyugodtan hátradőlni ennek ellenére sem, ugyanis II. Erzsébet halála a sorozatot is a feje tetejére állította.

Egy, a Harryékhez közel álló forrás szerint ugyanis a házaspár úgy döntött, szeretnék átszerkesztetni a korábban felvett részeket, mivel azokban véleményük szerint túl sokszor kritizálták és szidalmazták III. Károly királyt és feleségét, Kamilla királynét, illetve Harry testvérét, Vilmos herceget és Katalin hercegnét. 

Emiatt a show előzetesen kitűzött decemberi megjelenése 2023-ra csúszhat. A Netflix vélhetően nem fog örülni a változtatásoknak, ugyanis már így is rengeteg pénzt öltek a projektbe, a hírek szerint Harryék 100 millió dolláros szerződést, azaz több mint 40 milliárd forintos megegyezést írtak alá a szolgáltatóval. 

Folyamatos megbeszélések vannak, de Harry és Meghan azt akarják, hogy a sorozat csak a jövő évben jelenjen meg. Egyesek szerint viszont a halogatás azt mutatja, hogy a páros visszakozna a dokumentumfilm nyilvánosságra kerülésétől 

– idézi bennfentes forrását a Page Six, aki szerint a tengerentúlra költözött házaspár ragaszkodik ahhoz, hogy a szerkesztők III. Károly trónöröklése miatt kicsinyítsék le azokat a részeket, amelyekben Harryék a királyi család fent említett tagjait kritizálják. 

(Borítókép: Neil Mockford / GC Images / Getty Images)

Rovatok