Index Vakbarát Hírportál

Ördög Nóra, Stohl András és Batiz András is visszatér az RTL képernyőjére

2022. október 12., szerda 12:28

Indul a csatorna kétrészes születésnapi műsora, amelyben az RTL történetén végigszaladva olyan arcok is felbukkannak majd, akik már nem dolgoznak ott.

25 évvel ezelőtt indult az RTL magyarországi története, amit a TV2-höz hasonlóan egy exkluzív sorozattal ünnepel a csatorna. A kétrészes műsorban jelenlegi és egykori képernyősökkel emlékeznek vissza az elmúlt negyedszázadra, az RTL történelme mellett régi kulisszatitkokba is beavatva a nézőket. 

Erős Antónia, Szellő István, Barabás Évi, Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Lilu és Friderikusz Sándor mellett korábbi képernyősök, köztük Batiz András, Ördög Nóra, Stohl András, Jáksó László, Erdélyi Mónika és Kovács „Kokó” István is felbukkan a műsorban, de a legendás sorozatok emblematikus szereplői, például Fodor Zsóka, Csuja Imre, Gálvölgyi János vagy akár Németh Kristóf is megjelennek majd – derül ki az RTL közleményéből. 

Nem maradnak ki a sorból a máig nagy nézettséggel futó X-Faktor című tehetségkutató jelenlegi és korábbi mentorai sem, ahogy a Konyhafőnök zsűrije, illetve Gáspár Győző és családja is részt vesz majd a nosztalgiázásban.

Az RTL Sztori címet viselő kétrészes műsorban visszaemlékeznek többek közt a Híradó, a Fókusz és a Reggeli hajnalára is, ahogy a Való Világ, az X-Faktor, a Csillag születik, a Barátok közt, a Mónika Show, a Balázs Show, a Győzike Show, a Celeb vagyok, ments ki innen! és A Konyhafőnök sikersztorija is terítékre kerül majd. 

A nosztalgiasorozat első részét október 23-án, a másodikat október 30-án este láthatják a nézők.

(Borítókép: Stohl András. Fotó: RTL Klub)

Rovatok