Index Vakbarát Hírportál

Rúzsa Magdi hármas ikrei erősebbek mindnyájunknál

2022. október 16., vasárnap 19:50

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán a koraszülött gyermekekkel együtt járó terhelésről írt, amire szerinte nem is lehet igazából felkészülni.

„Nem hiszem, hogy fel lehet készülni arra, hogy az embernek koraszülött lesz a gyermeke. Mindenféle szempontból nagyon megterhelő érzés ez – indította bejegyzését az Instagramon az énekesnő, aki a kezdetektől tudta párjával együtt, hogy koraszülöttek lesznek a babáik.

Emlékszem, ahogy számoltam a heteket, hisz minden egyes nap, amit a méhemben töltöttek, egy mérföldkőnek számított, voltak napok, amikor mozdulni se mertem a kórházi ágyon, nehogy baj legyen, és még előbb érkezzenek

– írja Rúzsa Magdi, aki nagyon örül annak, hogy „ezek a kicsi emberkék a kezdeti hátrányból szinte előnyt kovácsolva haladnak és fejlődnek”. 

A háromgyermekes családanya szerint mindenkinek megvan az útja, és ezek a pici babák erősebbek mindnyájunknál. „Isten éltesse őket!” – zárja sorait Rúzsa Magdi, felhívva a figyelmet arra, hogy Magyarországon minden tizedik baba koraszülöttként jön a világra.

(Borítókép: Rúzsa Magdi 2022. szeptember 21-én. Fotó: Szabó Réka / Index)

Rovatok