Index Vakbarát Hírportál

Lakatos Márk Tóth Gabinak: Simán átvehetnéd a pornó-Oscart

2022. október 21., péntek 11:09

A stylist ismét visszavágott Tóth Gabinak, és kifejtette véleményét az öltözködésével, illetve a személyével kapcsolatban. Ezúttal sem kertelt.

Már napok óta megy a csatározás Lakatos Márk és Tóth Gabi között, akik közösségi oldalaikon keresztül üzengetnek egymásnak. Elsőként a stylist kezdte, aki a TikTokon számolt be egy videóban a követőinek arról, hogy az énekesnő mekkora „stíluspálforduláson" ment keresztül ismételten – legalábbis ezt szűrte le a Sztárban sztár leszek! című műsorban látottak alapján. Ezen állításaira Tóth is reagált az Instagramján egy sztoriban, mondván, Lakatos csak figyelemre vágyik.

Ezek szerint a velem kapcsolatos posztjai nagyot mennek, mert minden hétre akad nála egy. Manyikám! Egészségedre!

– írta akkor az énekesnő, aki nem maradt válasz nélkül, mivel Lakatos újabb videóval üzent neki a TikTokon.

Figyelj, én 16 éves korod óta ismerlek, már akkor is összevissza beszélő, hebrencs vidéki fruska voltál, aki egyébként nagyon szerethető volt és nagyon jól énekelt

– mondta a videóban Lakatos, ahogy azt is kiemelte, szerinte azóta sem változott semmi. 

A stylist emellett az énekesnő azon állításaira is reagált, hogy szerinte csak figyelemre vágyik, ezért beszél róla annyiszor. Mint kifejtette, tudja, hogy egy exhibicionista személyiség, de ő legalább nem játssza meg magát, és el tudja dönteni, hogy Dr. Jekyll-e, vagy Hyde, ami elmondása szerint Tóth esetében már nem annyira egyértelmű. 

Az egyik héten Spéter Erzsébetnek öltözöl, imádkozó matyóbabának, és veted a keresztet, amikor valaki egy durvább szettet vesz fel és metáldalokat énekel. Na de a következő héten egy olyan miniruhát – ami tök mindegy, hogy óarany, fekete vagy királykék – combcsizmával, amivel simán átvehetnéd a pornó-Oscart

jegyezte meg Lakatos, hozzátéve, ezzel nincs is semmi gond, mivel a popszakma női képviselői „még mindig úgy öltöznek, mintha hivatásos k*rvák lennének”, illetve arra is felhívta a figyelmet, hogy könnyen meglehet, hogy az énekesnőből, pontosabban a botrányaiból, csak hasznot szeretnének húzni. 

Az is lehet, hogy igazából neked tényleg a csatornán dolgozó producerek használják ki az összes botrányodat azért, hogy a műsorra nagyobb figyelmet generáljanak. Akkor meg, szegényke, úgy jártál, mint Varga Irén, akit szintén kihasználnak, pedig állítólag te sokkal okosabb vagy, nem?

–  fejtette ki a stylist.

(Borítókép: Lakatos Márk és Tóth Gabi. Fotó:  Gerencsér Tamás / Papajcsik Péter / Index)

Rovatok