Index Vakbarát Hírportál

Egymásnak esett Gáspár Győző és Marics Peti: „Látom rajtad, hogy gyűlölsz engem”

2022. október 29., szombat 12:35

Eddig úgy tűnt, remekül kijön egymással a ValMar duó és a Gáspár család az Ázsia Expresszben töltött napok alapján, most azonban egy csapásra minden megváltozott, ugyanis Gáspár Győző és Marics Peti csúnyán összerúgták a port.

Nehéz döntés elé került Gáspár Győző és Gáspár Bea a TV2-n futó Ázsia Expressz pénteki adásában, ugyanis választaniuk kellett, kit akarnak hajszára küldeni, döntésük pedig komoly meglepetést okozott. A Romantic egykori frontembere egy liftes példán keresztül indokolta meg, miért esett végül a választásuk a zenészduóra, amelynek tagjai így megkapták első jegyüket a hajszára, ezzel pedig a kiesés szélére sodródtak.

A hajszáról végül a ValMar tért vissza, így Király Viktor és Király Linda volt kénytelen búcsút inteni az Ázsia Expressznek, de a fiúk sértve érezték magukat a döntés miatt, a bennük dúló haragot pedig Gáspár Győző magyarázata sem tudta csillapítani:

Nem véletlenül raktam rátok, annyira el voltatok lustulva. Igen, Marics Petike! Tudod, hogy mit látok rajtad? Hogy gyűlölsz engem

– szúrt oda Gáspár Győző, akit hidegen hagytak Marics Peti szavai, ezért jobbnak látta lezárni ezt a beszélgetést:

Tudod, mit, akkor itt húzzunk egy vonalat. Köszi! Szerintem sokkal jobban járunk mind a ketten

– tett pontot a vita végére Gáspár Győző, aki úgy érzi, Marics Peti még kisgyerek, így hiába szeretne vele jóban lenni, nem tud.

Nemrég lapunk exkluzív interjút készített Gáspár Győzővel, ahol a showman arról beszélt, a jövőben teljesen más arcát akarja megmutatni az egész országnak. 

(Borítókép: Marics Péter és Gáspár Győző. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok