Index Vakbarát Hírportál

Énekes lett Kóbor János lányából

2022. november 3., csütörtök 19:18

Kóbor János lánya, Léna nemrég eldöntötte, hogy kipróbálja magát énekesként egy együttesben.

Az Omega frontemberének lánya már májusban is azt nyilatkozta, hogy a tánc mellett a zenével is szeretne komolyan foglalkozni a jövőben. Kóbor Léna most arról beszélt a Borsnak, hogy ez a terv továbbra sem változott, szeretne édesapja nyomába lépni, és meg is tette ehhez az első lépést, ugyanis a gimnáziuma zenekarának az énekese lett. 

„Megkeresett az együttes egyik tagja, és nekem szegezte a kérdést, hogy te csak táncolni vagy énekelni is tudsz? A bandának már van egy énekese, de úgy gondolták, hogy egy női hang jót tenne a csapatnak. Még nagyon friss ez a szerep, de boldogan próbálok velük, és klassz ötleteink vannak a jövőre nézve” – nyilatkozta Kóbor Léna, aki arról is beszélt, hogy mindennek az édesapja is biztosan örül.

Gyönyörű emlékeim vannak azokról a délutánokról, amikor együtt zenéltünk, nevettünk és énekeltünk. Tudom, hogy bárhol is van, most büszkén mosolyog, és szorít nekem

– idézte fel a fiatal lány, aki arról is beszélt a Borsnak, hogy a későbbiekben akár egy Omega-dalhoz is hozzányúlhat, de egyelőre úgy érzi, hogy ennek még nincs itt az ideje. Korábbi nyilatkozatában ugyanerről azt mondta: 

A papa egy legenda volt, soha senki nem lesz olyan, mint ő. Én sem. De nem is kell, mert én egy teljesen más stílust képviselek. Nem akarok hasonlítani senkihez, ő is mindig arra biztatott, hogy legyek egyéniség. Nem azért szeretnék sikeres lenni, mert Kóbor János lánya vagyok, hanem önmagam miatt.

(Borítókép: Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án. Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Rovatok