Index Vakbarát Hírportál

Lakatos Márk „bevédte” a talpig Gucciba öltözött G.w.M-et

2022. november 8., kedd 08:33

A divattervező arra reagált egy videóban, hogy Kulcsár Edina párja nemrég egy posztban osztotta ki azokat, akik az öltözködésük miatt kritizálták őket.

G.w.M. és Kulcsár Edina másfél hete tettek közzé egy olyan fényképet az Instagramon, amelyen tetőtől talpig Gucci ruhákba öltöztek. A bejegyzést nem hagyták szó nélkül a felhasználók, és kaptak némi kritikát utána. 

Lakatos Márk is erre a posztra reagált. „Most pedig G.w.M. bátyját és Edina nénjét fogom egy kicsit bevédeni” – kezdte videóját a stylist, majd felidézte, hogy a fenti bejegyzés alatt G.w.M. azt írta: az emberek nem értékelik azt, hogy ők a párjával együtt „nemzetközi szinten tudnak megjelenni”.

A divattervező azt mondta, hogy ezen a posztjukon ő is nevetett először, majd rádöbbent, hogy mekkora harag és keserűség lehet szegény G.w.M-ben, miután a rajongók nem értékelik, hogy ők „komoly energiát, pénzt fektetnek abba, hogy tényleg tetőtől talpig Gucciban jelenjenek meg”.

Bezzeg egyes nemzetközi sztároknak (pl. Billie Eilishnak és partnerének) komoly összegeket fizet a Gucci azért, hogy reklámozzák őket, de G.w.M-éknek nem adnak semmit – mondta a stylist, majd úgy fogalmazott:

Hát hol van itt az igazság? Az én bátyámat meg a nénémet mér’ nem szponzorálja már be a Gucci, ha ekkora erőfeszítést tesznek?

– tette fel a kérdést Lakatos Márk.

(Borítókép: Lakatos Márk. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)

Rovatok