Index Vakbarát Hírportál

Költözik a Millásreggeli, a gazdasági Muppet Show

2022. december 19., hétfő 13:40 | aznap frissítve

A novemberi indulást követően folyamatosan új produkciókkal bővül a radiocafé kínálata. Ezek között vannak olyanok, melyek már a rádió elődjénél is hallhatók voltak, de több most induló műsor is adásba kerül. A Millásreggeli is a 98.0 frekvenciára költözik, minden hétköznap reggel a radiocafén lesz hallható.

Kultikus műsorral erősít a radiocafé, mégpedig egy olyan produkcióval, amely már elődjénél is hallható volt, annak megszűnésével pedig más csatornán élt tovább. 2023 januárjától a Millásreggeli és műsorvezetői, Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András hazatérnek, és újra a radiocafén hallható majd a gazdasági Muppet Show. Mindez a megszokott időben, hétköznaponként 06:00 és 10:00 között. 

Közleményük szerint a Millásreggeli stábja biztos abban, hogy a radiocafé sikereihez és megerősödéséhez legalább annyit hozzá tudnak majd tenni, mint jelenlegi rádiócsatornájuk eredményeihez. 

Szőke Tibor, a radiocafé ügyvezetője elmondta: a Millásreggeli hazatérése amellett, hogy a gazdasági témák megjelenésével szélesíti kínálatukat, azt is jelenti, hogy komolyan veszik az elődük szellemiségét.

Mivel a radiocafé nem egysávos rádió, koncepciónk és törekvéseink lényege, hogy egész nap releváns és érdekes tartalmat kínáljunk. Ezért hamarosan további kulturális és zenei műsorokat indítunk. Az eddigi reggeli műsor, a Süssfelnap súlyponti interjúi, beszélgetései várhatóan új, önálló produkcióként kapnak helyet. Ezen kívül lesznek új zenei, filmes és filmzenei műsoraink, valamint gyermekeknek, illetve sosem felnövő felnőtteknek szóló programok is.

Úgy véli, a radiocafé indulása óta eltelt valamivel több mint egy hónapban bebizonyosodott, hogy Budapest kulturális és szellemi életében van helye egy széles értelemben vett kulturális tematikájú rádiónak. Szőke Tibor szerint ebben a tágabb értelmezésben természetes, hogy nincsenek merev határok, a kultúra sokkal inkább megközelítést, szemléletet jelent, mint egy-egy szűkebb területet.

(Borítókép: radiocafé)

Rovatok