Index Vakbarát Hírportál

Elgurult a 21. századi Nostradamus gyógyszere, föld alatti portált vizionál az 51-es körzet alá 2023-ra

2022. december 28., szerda 21:43

Újabb elképesztő jóslat látott napvilágot, az élő Nostradamusnak tartott brazil Athos Salomé szerint ugyanis 2023-ban az 51-es körzet alatt egy olyan portál nyílik meg, amelynek köszönhetően a tér-idő dimenziójában is utazhatnak majd az emberek. Hisszük, ha látjuk.

Kevés helyet övez akkora és annyi rejtély a világon az összeesküvés-elméletek hívei számára, mint a 2,3 millió hektáros területen fekvő amerikai légitámaszpont Nevadában, azaz a híres 51-es körzet. Ehhez mérten időről időre tűnnek fel önjelölt jósok, ufókutatók, és hobbi idegenrajongók, akik különböző, meglehetősen valószerűtlen állításokkal bombázzák egymást.

Akárcsak az élő, vagy 21. századi Nostradamusnak tartott – legalábbis ő maga előszeretettel szólíttatja így magát – Athos Salomé, aki azt állítja, hogy ő maga is előre látta és látja a nagy világeseményeket, mint például II. Erzsébet halálát, Oroszország ukrajnai invázióját, Elon Musk Twitter-felvásárlását és a Covid–19-et is.

A férfi szerint a jövő évben sem lesz hiány világtörténeti jelentőséggel bíró eseményekben, ugyanis a 2023-as év egyben átütő jelentőségű és meghökkentő lesz az 51-es körzet és annak fanatikusai számára.

A sci-fi rajongók és a földönkívüliek szerelmesei számára az 51-es körzet szorosan kapcsolódik az ufókhoz és az idegenek kutatásához, amióta 1947-ben megjelentek az új-mexikói Roswellből származó túlvilági jelentések – melyek nem túl népes leirata akár hamarosan bővülhet is.

Legalábbis az önjelölt paranormális-szakértő és jövőbelátó brazil Athos Salomé szerint, aki úgy tudja, a régió több titkot rejt magában, mint azt valaha is el lehetne képzelni.

Van egy alagút a föld alatt, amely egy háromdimenziós portálhoz vezet, ez pedig 2023-ban nyílik meg. Ez a portál képes embereket szállítani a tér-idő dimenziók között. Lehetetlen valóságnak tűnhet, de ezek léteznek. Ugyanígy van mindez az Antarktiszon is, olyan, mintha ezek mind összekapcsolódnának

– mondta a DailyStarnak a férfi.

Salomé úgy véli, hogy a Tesla és a Twitter tulajdonosa, Elon Musk sejti, hogy az 51-es körzetben milyen erő rejlik, amelyet emiatt szeretne is a magáénak tudni, hogy a futurisztikus technológiákat a saját javára tudja hasznosítani.

Amit ott rejtegetnek, az olyan erős, hogy a közelmúltban a milliárdos Elon Musk egy interjúban azt is elárulta, hogy cégének, a SpaceX-nek nemcsak titkos területe van ott, amely 59-es körzet néven vált ismertté, hanem az üzletember sokkal robusztusabb projekteket és prototípusokat is tervez oda

– tette hozzá.

Azt ugyan nehéz elképzelni, hogy valóban létezik a titkos portál, azonban amennyiben valósággá válik a jóslat, az időutazásra vágyó tömegek miatt még az eddiginél is nehezebb lesz megközelíteni a szigorúan őrzött területet.

(Borítókép: Az 51-es körzet. Fotó: Barry King / WireImage / Getty Images)

Rovatok