Index Vakbarát Hírportál

Kovács Kati újévi fogadalmának van egy különlegessége: nem tartja be

2023. január 1., vasárnap 08:11

Hiába készül hatalmas lelkesedéssel a szilveszteréjszakára Kovács Kati, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő mégsem fogad meg semmit, hiszen úgy véli, amúgy sem tartaná be.

A szilveszter a virsli, a tűzijáték és a pezsgő mellett sokaknál a fogadalmakról és az új kezdetről szól, ki káros szenvedélyétől szabadulna meg az új év beköszöntével, mások pedig újabb elérendő célokat tűznek ki maguk elé, legyen szó családról vagy karrierről. 

Ezen fogadalmakat ugyan a legtöbben már sok esetben az új év első napján megszegik és bukják, vannak, akik inkább nem is kezdenek buzgó fogadalmakba, hiszen pontosan tudják, hogy úgyis esélytelen betartaniuk őket. 

Így van ezzel az 1965-ös Ki mit tud? győztese, Kovács Kati is, aki annak ellenére, hogy lelkesen és serényen készülődik a szilveszterestére, az ételek elkészítése és a lakás feldíszítése ellenére ő sem fogad meg semmit, mielőtt éjfélt üt az óra. 

Nem fogadok meg semmit az új évre, mert úgysem tartom be! Amit viszont nem határozok el, csak úgy belevágok, azt rendre véghez is viszem

– mesélte a Borsnak a 78 éves énekesnő, aki szerint ez a tulajdonsága egyszerűen a természetéből fakad.

Mindezt azzal indokolta, hogy az évek során sok alkalommal fogadott meg több különböző dolgot is, azonban ezek közül rendre elbukta az összeset. 

Hiába minden, sokszor elhatároztam már, hogy a következő évben majd fogyok, vagy többet sportolok, vagy bármit teszek – rendre elbuktam. Egy ideje úgy gondolkodom, hogy nem kell megfogadnunk semmit, csak nyitott szívvel várni kell, hogy mit hoz a jövő, és tudni kell annak örülni

– vélekedett Kovács Kati. 

Rovatok