Index Vakbarát Hírportál

L.L. Juniort nem kíméli a felesége, a gatyája is rámehet a válásra

2023. január 4., szerda 20:27

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere hosszú évekig elhúzódhat, ugyanis a felek nem tudnak megállapodni az anyagiakról.

Sem L.L. Junior, sem Körtvélyessy Kinga nem hajlandó kompromisszumot kötni. Volt már egy személyes konzultáció, amolyan mediációs ülés, amely arra való, hogy peren kívül megegyezzenek a felek. Ha ott sikerül egyezségre jutni, nem kell hónapokon vagy akár éveken át a bíróságra járni, a közös megegyezés miatt hamar elválasztják a házaspárt.

Mivel a mediációs ülés nem hozott békés megegyezést, bíróság elé kerül az ügy. A tárgyalás januárban elindul, amelyre mindkét fél sztárügyvédekkel készül.

A törökbálinti luxuspalotáért megy a harc

A közös gyermek ügyében eddig sikerült dűlőre jutniuk. A megoldásra váró fő probléma a vagyonmegosztás, amely középpontjában törökbálinti otthonuk áll.

A 270 négyzetméteres, háromszintes, dupla fürdőszobás, hatteraszos, kétgarázsos, borospincés és medencés palotát, amelyhez egy 600 négyzetméteres telek is tartozik, Junior akkor próbálta meg először eladni – áron alul, 280 millióért –, amikor a felesége 2020 nyarán albérletbe költözött a kislányukkal, Lilivel. A ház nem kelt el akkor, és áprilisban már 335 millióért kínálták.

A luxusházban L.L. Junior él egyedül, de a tulajdoni lap szerint Körtvélyessy Kinga nevén van. A Blikk szerint jelentős hitel is terheli az ingatlant.

(Borítókép: L.L. Junior 2019-ben. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok